5 zonnebrillenkoordjes die een must-have zijn voor deze zomer!

Het Nederlands- Australische merk Sunny Cords is begin dit jaar een samenwerking aangegaan met stylist en influencer Lizzy van der Ligt. Samen met Sunny Cords heeft Lizzy een exclusieve zonnebrillenkoordjes collectie ontworpen. Deze hele leuke koordjes maken je outfit op een festival helemaal compleet!

Zomerse collectie

Voor deze zomerse brillenkoordjescollectie is Sunny Cords naar Ibiza gevlogen. Hier hebben ze wat heerlijke zomerse dagen doorgebracht samen. Het merk en de influencer nemen je mee op een mooi zomers avontuur en laten zien hoe de drukke Lizzy haar tijd op het eiland doorbrengt. De collectie is zo verschillend dat er vast een brillenkoord voor jou tussen zit!

Vijf koordjes

Lizzy heeft een exclusieve collectie ontworpen met vijf verschillende koordjes. Ieder koordje laat een andere kant van haar zien op het gebied van moederschap, liefde, ondernemerschap, reizen en me-time.

Vakantiegevoel

Wanneer je een blijvend vakantiegevoel wil, kun je kiezen voor het boho-chic koordje. Deze neemt je mee naar Ibiza. Het favoriete eiland van Lizzy! Wil je een kleurrijke look?  Dan kun je kiezen voor een regenboog must-have uit de collectie. Dit is een ode aan kinderlijk plezier en een perfect koordje voor bij een zomerse look. Heb je een druk leven en ben je net zoals Lizzy altijd onderweg? Het gouden koordje met chique zoetwaterparels is een echte eyecatcher! Met dit koord raak jij je bril in ieder geval niet kwijt.

Bijzondere items

De collectie van Sunny Cords heeft verder nog een bijzonder item dat bestaat uit drie losse kettingen. Hierdoor kan je deze op verschillende manieren dragen of je kent er zelfs een weggeven. Als laatste hebben ze ook nog een koord met een zomerse bandana-look. Deze is ook los te dragen als sieraad!

Over Sunny Cords

De Nederlands- Australisch zonnebrillenkoordjes van Sunny Cords zijn speciaal ontworpen om je bril op een modieuze manier te beschermen. Het merk is in 2016 gestart met hun missie om vintage de accessoire- trends uit de jaren tachtig terug te brengen in een nieuw jasje. De brillenkoordjes worden inmiddels verkocht in meer dan 700 winkels verspreid over 45 landen.

De collectie van Sunny Cords en Lizzy van der Ligt is online verkrijgbaar via de website van Sunny Cords en via geselecteerde retailers wereldwijd.