6 herfsttrends die we NU al willen dragen

De herfst is in aantocht, maar de zon blijkt daar nog geen gehoor aan te geven. De temperaturen zijn nog zomers en de kledingkeuze dus ook. Maar de nieuwste trends hangen al in de winkel en wij kunnen er niet vanaf blijven. Wij hebben de herfsttrends die we nu al willen dragen klaar staan én het mooie hieraan is, is dat je deze ook allemaal al kan dragen.

1.  Logo bags

Logo’s zijn veel gespot op de runway en deze herfst zie je vooral de bedrukte tassen. Een tas van een mooi merk kan je basic outfit net die twist geven die je nodig hebt om het geheel wat opvallender te maken.

2. Midirokken

Midirokken zijn al veel gespot in de lente, maar in de herfst zijn ze er weer. Om hem minder tuttig te maken combineer je hem met een leather jacket en sneakers of met een oversized trui en gave boots. 

3. Statement earrings

The bigger the earrings, the better. Draag ze bij een rustige outfit om een mooi contrast te creëren en je bent klaar om voor de dag te komen. Het is zeker niet verkeerd om een aantal van deze oorbellen in je collectie te hebben. Als jij aan het einde van de week een vrijmibo hebt, kan je je kantooroutfit meteen een update geven met een paar statement oorbellen.

4. Fanny packs

De fanny packs zijn al een tijdje hot and happening en dat zal voorlopig ook zo blijven. Ze zijn niet alleen hip, maar ook nog eens praktisch omdat je je handen vrij hebt. We zien ze echt niet alleen meer op een festival, ze worden ook gebruikt als crossbody bag en daar staat niemand meer van te kijken.

5. Fuchsia

De herfst staat niet alleen in het teken van donkere kleuren zoals bruin en grijs. Fuchsia mag gezien worden van top tot teen. Is de kleur je toch te heftig? Kies dan voor één item in de kleur of probeer de kleur terug te laten komen in je accessoires.

6. Animal print

De panterprint zie je overal in de winkels hangen en is inmiddels een basic geworden die in iedere kledingkast thuishoort. Komend seizoen verdwijnt de panterprint naar de achtergrond en zien we vooral veel zebra- en slangenprint. Lees hier hoe je de slangenprint het beste kan combineren.

Nog meer trends zien?
>6 herfsttrends waar we niet aan ontkomen
>5 haarkleurtrends die GROOTS worden dit jaar
>De broekentrend die we OVERAL gaan zien deze herfst

PHOTO CREDITS LIZZYVDLIGT