8 trends die we vaarwel gaan zeggen in 2018

2017 was een heel mooi jaar wat knappe fashion trends betreft. Wij waren in ieder geval fan van rood, metallic, de western trend, overknee boots, checkered print, parels, en we kunnen nog wel even doorgaan. We zetten de trends die we in 2018 minder gaan zien, voor je op een rijtje. Je hoeft deze items natuurlijk niet weg te doen, maar zo creëer je wel weer ruimte in je kast! (ruimte die je kan gebruiken voor de nieuwe trends van 2018)

1. Roze

We zagen deze kleur vanaf het begin van de herfst OVERAL in de winkels liggen. Roze truien, roze shirts, zelfs roze broeken. Alles was roze. De rekken in de winkels zagen er opeens allemaal erg zoetjes uit. Als jouw stijl erg stoer is, was roze misschien sowieso al niet je favoriete kleur, je wist niet wat je er mee aan moest. Dus kom maar op met de nieuwe trendy kleur in 2018.

2. Ruffles

Met ruffles weten we niet altijd raad. Het blijft soms knap lastig om een ruffle dress te dragen op een doordeweekse dag. Je wil er niet uitzien alsof je onderweg bent naar een gala, maar de jurk valt wel behoorlijk op. Sta je ook altijd een uur voor je spiegel, verschillende outfits uit te proberen met een item met ruffles? Laat deze trend dan ook lekker in 2017.

3. Logo’s

We zeggen vaarwel tegen logomania. Logo’s hoeven niet meer schreeuwend op je truien en op je tees te staan. Subtiel is the key, als je het ons vraagt.

4. Fur slippers

Zelfs Gucci gaat nu bontvrij, de furry slippers gaan we vaarwel zeggen na 31 december. En ja, aan de ene kant zou dat bontje lekker warm moeten zitten, maar een slipper zit natuurlijk helemaal niét warm. Je kan dus niet veel kanten op met deze schoen. En lastig te combineren is hij ook best wel. Doe ons maar zwarte laarsjes en witte sneakers 😉

5. Slip dresses over tees

Deze trend is op de redactie nooit echt favoriet geweest. Het staat aan de ene kant heel schattig, zo’n jurkje over een witte tee, maar echt sexy is het niet. En een witte basic tee kan je eigenlijk ook zo gewoon rocken, met een opvallende checkered blazer erop al helemaal!

6. Sterrenprint

Deze print zagen we ook op héél veel items. En de trend was lange tijd populair. Nu ruilen we de sterren liever in voor stippen. Polkadot gaat niet uit de mode, geloof ons. Met stippen kan je ook een ster zijn.

7. Bell sleeves

Ze staan aan de ene kant super charmant en lekker zwierig. Maar het grote nadeel: ze zijn super onhandig. Helemaal als je uiteten gaat en als voorgerecht de soep van de dag besteld hebt. Binnen no -time heb jij je mouwen in de soep hangen en zitten er overal vlekken… Bummer. Truien met deze mouwen laten we dus ook in 2017, ga liever voor een fijne oversized trui met normale mouwen.

8. Chokers

Van chokers zijn we eigenlijk nooit echt fan geweest. En mannen al helemaal niet. Ze waren echt dé trend afgelopen zomer, maar ze werden steeds minder populair. Deze ketting is een no-go in 2018. Ga liever voor mooie minimalistische kettinkjes met initialen.

Benieuwd welke trends wel lang mee zullen gaan?
Wij vertellen het je

Warm en stijlvol de winter doorgaan?
Dit zijn 9 tricks die modemeisjes gebruiken

De nummer één trui combinatie voor de winter:
Zo heb je morgen wel wat om aan te trekken

PHOTO CREDITS: SCREENSCHOT YOUTUBE

WHAT! Chanel emoji’s?!

Nog niet klaar met sparen voor die Chanel tas? Maakt niet uit, want jou emoji collectie krijgt nu een stuk meer stijl. Er zijn tegenwoording Chanel emoji’s!

Lees meer »