9 beautyproducten met maar één ingredient

Net zoals voor ons lichaam willen wij het beste voor onze huid. Tijdens het koken letten we al op of het allemaal wel gezond is. Nu is het met beautyproducten hetzelfde. Soms zie je door de bomen het bos niet meer met alle gezichtsverzorging.

Biologisch, anti-aging, droge, vette huid. Noem het maar op en het bestaat. Maar in je favoriete beautyproducten zitten stoffen, die je huid niet per se nodig heeft. En je huid misschien wel meer kwaad dan goed doen. Dus waarom niet gewoon verzorging kiezen, dat echt alleen de belangrijke stoffen bevatten?

Er zijn een aantal producten die helemaal natuurlijk zijn. En meestal kan je deze producten ook voor meerdere lichaamsdelen gebruiken. Zoals je gezicht, nagels en haar. Multifunctioneel dus. Wij hebben de fijnste producten met één ingrediënt voor jou op een rijtje gezet! 

Drunk Elephant Virgin Marula Luxury Facial Oil

Drunk Elephant is een zeer gewild gezicht verzorgingsmerk. De olie is vrij van chemicaliën en parfum, zodat het op z’n puurst is. Het is hydraterend en verzorgend.

The Ordinary 100% Plant-Derived Hemi-Squalane

Als je een droge huid hebt, is de natuurlijke olie van The Ordinary de oplossing. Het is voedend en trekt snel in de huid, waardoor het een hydraterende glow achterlaat. Ook is de olie geschikt tegen pluizig haar.

Briogeo B Well Cold-Pressed Organic Castor Oil

De castorolie van Briogeo helpt voor een droge huid en haar. De olie is 100% biologisch. Het is te gebruiken voor een glow op je huid, maar ook voor de groei van je wenkbrauwen, wimpers en haar!

Pure Naturals Marokkaanse Arganolie

Waar is arganolie eigenlijk niet goed voor? Het is rijk aan anti-oxidanten en vitamine E. Geschikt voor een droge, maar ook vettige huid. Je huid wordt gelijk veel soepeler.

Grown Alchemist Pure Rosehip Oil Rosa Mosqueta

De olie van Grown Alchemist is geschikt voor alle huidtypes. De olie helpt bij stevigheid en fijne rimpels. De olie werkt het beste na een dag in de zon of na een koude winterdag.

Natural Heroes Baobabolie

De baobabolie bevat proteïne en vetzuren, waardoor het goed is voor de huid. Het helpt bij een droge of beschadigde huid. Maar ook bij striae en littekens.

Mattisson Absolute Kokosolie

De kokosolie is 100% plantaardig. Geschikt voor gezicht, haar en huid. Maar ook om mee te koken.

DHC Olive Virgin Oil 

Deze olie is gemaakt van 100% biologische olijven. Het zorgt voor een gloed en trekt snel in. Het helpt bij het inbrengen van vocht zonder irritatie. Ook helpt het bij het verstoppen van de poriën.

Zoya Goes Pretty Organic Cold Pressed Shea Butter

De biologische Shea Butter helpt bij het hydrateren van de huid. Het is geschikt voor een droge en gevoelige huid.

 

READ NEXT
Hallelujah! Er bestaat droogshampoo voor je kleding
Dit item maakt je skincare routine zoveel makkelijker
Zo behandel je een puist op de juiste manier