Zo krijg je een mooiere huid terwijl je slaapt

Eigenlijk slapen we vaak te weinig om onze huid de beauty sleep te geven die nodig is. Gelukkig zijn er een aantal andere manieren om je huid een beetje extra te geven voor die gewilde beauty face. Zo krijg je een mooiere huid terwijl je slaapt!

Je hebt zo’n acht uur slaap per nacht nodig om je huid volledige rust en herstel te gunnen. Helaas komen we hier vaak niet aan toe door overvolle schema’s. Neem een kijkje hieronder naar onze tips!

Clean as a whistle
Wanneer je je kussenslopen niet vaak genoeg verschoont, heb je kans op een slechtere huid wanneer je opstaat. Waarom? Alle viezigheid van je huid blijft op je kussen zitten en de volgende nacht ga jij daar weer op liggen. Bleh! Probeer je kussen om de vier dagen te vervangen en was de hoezen altijd met een parfum en parabenen vrij wasmiddel.

Slaapmasker
Een maskertje per week om je huid te reinigen en te verzorgen is een heel goed idee. Nu kun je daarnaast ook af en toe gebruik maken van een slaapmasker. Tijdens je slaap wordt je huid fijn verzorgd en sta jij ’s ochtends fris en fruitig weer op! Kies er één met fruitoliën voor het verzachten van de huid of hydrateer met een watermasker.

Avocado olie
De avocado is voor zoveel goed! Voeding, haar, nagels, maar ook huid. Een dun laagje avocado olie voordat je gaat slapen, verricht wonderen! See for yourself! Heb jij nog tips? Laat het ons hieronder weten! 

READ NEXT
Feitjes over de avocado die je nog niet kende
Kom sneller in slaap door deze lekkere snack!
What to do met je haar tijdens slapen?