9 items die je outfit stijlvoller doen uitzien

Je kent het wel. Je hebt een outfit in gedachten en wanneer je hem aantrekt heb je het gevoel dat er tóch nog wat mist. Een bepaald accessoire? Of moet je toch je shirt voor een blouse ruilen? Zonde, want dan ziet je outfit er niet meer zo uit als je voor ogen had. Wij hebben de oplossing! De items hieronder zorgen ervoor dat je outfit er nét even wat stijlvoller uitziet.

1. Hairclips

Ze zijn de afgelopen tijd niet meer weg te denken. Overal kom je ze tegen. De hairclips zijn hotter dan ooit en ook nog eens top wanneer je een bad hairday hebt. Je hebt ze binnen no time in je haar gespeld en het ziet eruit alsof je heel veel moeite hebt gedaan voor je kapsel! Ga voor een hairclip met statement woord of juist voor een simpele clip met parels.

https://www.instagram.com/p/BvzEQbVjFcA/

2. Laagjes laagjes laagjes

Deze truc is ook nog eens perfect voor de lente, omdat het ’s ochtends koud is, je ’s middags in je topje kan zitten en ’s avonds weer afkoelt. Draag bijvoorbeeld een coltrui onder een blouse of bind een trui om je shirt. Alles kan en één ding is zeker, koud krijg je het niet.

https://www.instagram.com/p/BubkEykDWe_/

3. Ga voor een structured bag

Een wattes? Jep, een structured bag. Dit is een tas met een strak en minimalistisch design. Het creëert rust in je outfit en ziet er duur uit. Lekker stijlvol dus!

https://www.instagram.com/p/Bs0yMACHLGY/

4. Let op het kleurpallet

Als jij geen type bent die alle kleuren door elkaar draagt, ga dan voor een outfit in een neutrale kleur, bijvoorbeeld crème kleur. Dit laat je outfit stijlvoller lijken.

https://www.instagram.com/p/BumOD9InXLy/

5. Zeg JA tegen broeken

Ruil je jeans in voor een mooie broek. Denk hierbij aan een mooie pantalon of broek met wijde pijpen. Het ziet er stylish uit en zit ook nog eens heerlijk!

https://www.instagram.com/p/BwRu-JUg4LP/

6. Blazer

Voeg een blazer toe aan je outfit. Dit item maakt je look helemaal af en kan een casual look veranderen in een nettere look. Daarnaast is hij ook nog eens perfect voor de lente. Zo trek je hem ’s ochtends aan, relax je ’s middags lekker in je shirt of top en trek je hem ’s avonds weer aan wanneer het wat frisser is.

https://www.instagram.com/p/BuEaKGVgLbb/

7. De kleine hak

Sneakers staan harstikke stoer, maar ogen niet altijd even stijlvol. Ga daarom voor een open schoentje of laarsje met een klein hakje. Zo loopt de schoen evengoed nog comfortabel, maar oogt je outfit een stuk stijlvoller.

https://www.instagram.com/p/Btobw4UgjWY/

8. Lipstick!

Ga voor een felrode of roze lipstick. Dit is iets kleins wat je binnen no time hebt toegevoegd, maar je look wel echt af maakt. There you go, stylish girl.

https://www.instagram.com/p/Bs7zMIFhaFy/

9. Lange jas

Dit item heeft vrijwel iedereen tegenwoordig in haar kast hangen. Een lange jas of trenchcoat is een kleine toevoeging aan je look en trek je ook zo weer uit als het te warm wordt, maar doet je er wel een stuk stijlvoller uitzien.

https://www.instagram.com/p/Bu1qO96n7Pi/

 

READ NEXT:
Badpakken- en bikinitrends voor het nieuwe seizoen
De zonnebrillen trends voor 2019
Jurkjes voor een bruiloft die je ook daarna nog kunt dragen