De zonnebrillen trends voor 2019

We zagen dat deze week het zonnetje gaat schijnen. Dus de hoogste tijd om jullie te updaten met dé zonnebrillen trends van 2019. Het accessoire wat echt onmisbaar is. En ja, een nieuw seizoen, dus dat betekent nieuwe trends. Ook een goed excuus om wéér een nieuwe zonnebril te kopen, die je eigenlijk niet nodig hebt…

Een zonnebril kan je outfit die finishing touch geven die het nodig heeft. Of gewoon omdat die zon zo fel schijnt of omdat jij je wallen nog even wil verbergen. Wij hebben de zonnebrillen trends voor 2019 voor jou op een rijtje gezet. 

Rood

Als we een zonnebril kopen gaan we al snel voor een basic kleur zoals zwart. Rood is dit jaar de kleur voor zonnebrillen, een echte must. De rode zonnebrillen trend zien we in alle modellen voorbijkomen. Van klein tot groot, allemaal in het rood.

[show_boutique_widget id=”815349″]

Plat montuur

De zonnebrillen met een platte bovenkant zien we al een paar jaar. Dit jaar zal deze trend zich nog meer gaan uitbreiden. De zonnebrillen van Celine zijn er al veel mee te zien maar dit model shop je tegenwoordig ook bij ASOS of & Other Stories.

[show_boutique_widget id=”815353″]

Rond montuur

Als de hoekige monturen niks voor jou zijn, dan zijn er ook nog de ronde zonnebrillen. Je zal al snel denken aan een hippie zonnebril, maar dat is het zeker niet meer. De ronde zonnebrillen zijn meestal ook nog eens lekker oversized. En in 2019 ook een echte trend die je in de zomer zeker veel voorbij zal zien komen.

[show_boutique_widget id=”815354″]

Dit zijn de mooiste zwarte flared jeans:
9 zwarte flared jeans die je NU wil shoppen

Welke vind jij het leukst?
De schoenentrends voor 2019