Beauty fact: deze kleur lippenstift vinden mannen het mooist

Lippenstift is voor veel vrouwen tijdens een avondje uit, op een feestje of tijdens een date de finishing touch van hun make-up. Sommigen dragen het iedere dag. Ben je nog op zoek naar een nieuw kleurtje? Dit zijn de bestverkochte kleuren lipstick. Oké, wij houden in ieder geval van dit beauty product en van vele kleuren, maar wat vinden mannen de aantrekkelijkste lippenstift kleur? We have the answer!

And the winner is…

Rood! De meeste mannen houden dan ook sowieso wel van lippenstift. Uit een onderzoek uit 2012 bleek dat vrouwen in de bediening met rode lippenstift op, een hogere fooi kregen van mannen (dus je weet wat je moet doen als je serveerster bent).

Rode lippenstift zorgt er voor dat mannen zich meer geïntimideerd voelen door jou, op een goede manier. Ze vinden rood op jouw lippen sexy en erg aantrekkelijk. Een klassieke rode kleur zorgt er voor dat jouw gezicht hen meteen opvalt, ze kijken letterlijk langer naar je als je rood draagt op je lippen! Deze kleur is dus perfect voor jouw date met je crush of vriend. Wil je aan het einde van de dag de rode lippenstift verwijderen? Dat doe je zo.

Deze tips wil je misschien ook lezen:
Zo blijft je lippenstift beter zitten!
Deze rode lippenstiften worden het meest gedragen
De do’s & don’ts bij rode lippenstift