Beste verjaardagsoutfit voor het sterrenbeeld steenbok

Je wilt er natuurlijk op je allermooist uitzien op je verjaardag en soms is het lastig om te bepalen wat je aan doet op deze bijzondere dag. Gelukkig kan je sterrenbeeld hier goed bij helpen. Aan de hand van jouw horoscoop hebben wij de mooiste verjaardagsoutfit voor je uitgekozen.

Als steenbok ben je een redelijk bescheiden type. Dit is te zien op sociaal vlak, maar ook in je kledingstijl. Je zal niet heel snel risico’s nemen en gaat liever voor safe. Wel vind je het heel belangrijk dat als je een item aanschaft, het van goede kwaliteit is. Je investeert liever wat meer in iets dat langer meegaat.

Dat je niet echt risico’s neemt als het gaat om kleding, betekent niet dat je geen gevoel voor stijl hebt. Je draagt graag donkere tinten, maar ook aardse lichte tinten zoals beige en camel zijn veel in jouw garderobe te vinden. Je zal als verjaardagsoutfit dan ook niet voor een hele uitbundige feestoutfit kiezen, maar houdt het classy. Wel kan je je outfit net wat specialer maken door er een opvallend accessoire bij te dragen, zoals een statement ketting of glimmende oorbellen. Bekijk hieronder welke verjaardagsoutfit we voor jou hebben samengesteld!

READ NEXT
Deze bruidsjurk past bij jouw sterrenbeeld
Deze sport past het beste bij jouw sterrenbeeld
Het sterrenbeeld dat het beste kan sparen

[show_boutique_widget id=”794068″]