Het sterrenbeeld dat het beste kan sparen

Ben je iemand die goed met geld om kan gaan of laat je je geld regelmatig rollen? Je sterrenbeeld zegt veel over hoe jij als persoon met geld omgaat en of je een echte spaarder bent of juist helemaal niet. Benieuwd of jij het in je hebt? Lees het hieronder.

Stier

Jij bent heel goed in onderhandelen en je wilt absoluut niet meer betalen dan dat je in je hoofd had. Hier komt de natuurlijke koppigheid van de stier dus goed van pas. Wanneer je een bepaalde korting niet kan krijgen, zorg je er wel voor dat je iets anders extra’s ontvangt. Let wel goed op dat je niet teveel gaat vechten voor de dingen die je koopt, want dit is energieverspilling en vaak niet de moeite waard.

Kreeft

Als het gaat om geld weet je precies hoe je ermee om moet gaan en je kan goed financiële doelen voor jezelf stellen. Je vindt een goede balans tussen de hoeveelheid geld die je uitgeeft aan de nodige dingen en aan luxe producten. Een perfecte spaarder dus!

Maagd

Je bent helemaal on point als het gaat om sparen en goed met je verdiende geld omgaan. Je hebt eigenlijk nooit schulden en bent erg zuinig op je geld. Toch ben je ook niet te beroerd om af en toe wat geld te lenen aan een goede vriend of vriendin, maar dit gaat wel tegen je instinct in. Je bent een slim en creatief persoon, dus de volgende keer dat een persoon vraagt om geld te lenen, bedenk je toch maar een goede smoes om jouw geld er niet bij te betrekken.

Weegschaal

Van alle sterrenbeelden ben jij het meest evenwichtige persoon. Je kunt goed omgaan met minder geld in slechtere tijden, maar ook met meer geld in tijden dat je veel te besteden hebt. Als je iets leuks zoekt voor een feestje en je hebt wat minder te besteden, ga je gerust naar een tweedehands winkel om daar een amazing outfit te scoren.

Schorpioen

Je bent een erg gepassioneerd persoon en dat komt ook weer terug als het gaat om geld. Het verdienen van geld lijkt je makkelijk af te gaan. Je hebt veel controle over je geld en deelt het liefst niet. Als het moet kan je wel zonder. Geniet wat meer van het leven, want over je financiële basis hoef je je geen zorgen te maken.

Steenbok

Je hebt een echte gave als het gaat om sparen van geld, maar soms kan je wel obsessief worden over hoeveel je hebt bespaard. Je wacht gerust met het shoppen van nieuwe kleren totdat alles zo erg is afgeprijsd dat het niet eens meer in de mode is. Het is goed dat je er zo bewust mee omgaat, maar probeer toch wat relaxter om te gaan met je geld.

 

Staat je sterrenbeeld hier niet bij? No worries, want het betekent niet gelijk dat je snel in de problemen zit als het om geld gaat. Je moet gewoon goed opletten met hoeveel je uitgeeft en niet teveel geld besteden aan de luxe uitjes en producten.

READ NEXT
Zo koop je hetzelfde dure parfum voor veel minder geld
Zoveel geld geven we uit aan beautyproducten
High street jeans die zitten als een duur paar van 150 euro