Broke or Bargain: Kenzo printed trousers

In onze ‘Broke or Bargain’ rubriek laten we je elke dag een item zien waar we waanzinnig blij van worden, maar die je bankrekening gegarandeerd plundert tot ver beneden het nulpunt. Omdat we het er niet zomaar bij laten zitten gaan we op zoek naar een alternatief. Een alternatief dat minstens zo mooi is, maar wat je kunt kopen zonder schuldgevoelens of leningen. Vandaag laten we je de stijlvolle Kenzo printed trousers zien!

Kenzo printed trousers

Broeken met prints zijn perfect als je eens wat anders wilt dan je oude vertrouwde jeans. Zo kun je er voor kiezen om voor een broek met bloemetjes motief te gaan, maar wat dacht je van deze Kenzo printed trousers? De print is niet heel heftig en door de zwarte en witte kleuren blijft de broek makkelijk combineerbaar met andere prins, kleuren en opvallende herfstjassen (shop hier hier de mooiste herfstjassen onder de 80 euro!). Combineer deze broek met witte sneakers en een warme knit (deze te gekke Stella McCartney knit al gezien?) en you’re ready! Ga jij voor de stijlvolle Kenzo of kies je voor de betaalbare look-a-like?

Kenzo printed trousers

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Kenzo

2. River Island

[/red_box]