Broke or Bargain: Valentino Rockstud flat sandals

Is jouw summer shoe collection al helemaal compleet? (Bekijk ook eens deze leuke schoenen met metallic neus). Of ben je nog op zoek naar een paar leuke sandals? Zoek niet langer want wij liepen een geweldig paar tegen het lijf! Deze Valentino Rockstud flat sandals zijn ideaal voor de zomer. Ze zijn simpel maar door de met studs bedrukte bandjes om de enkels krijgen ze net dat beetje extra! En je kunt ze onder bijna elke outfit dragen. Met een luchtig zomerjurkje, jeans shorts of een pencil skirt… (en bekijk ook eens deze nieuwe manieren om een pencil skirt te dragen).

We weten allemaal dat je voor Valentino behoorlijk in de buidel moet tasten (en jij waarschijnlijk nog wel meer leuke dingen wilt shoppen). Daarom hebben we een heel knap en betaalbaar alternatief voor je gevonden! Deze zwarte variant lijkt sprekend op de ‘real deal’ en is ook nog eens in de sale (niet te lang wachten dus!).

P.S. En dankzij deze tips kun je straks nóg meer shoppen!).

 Valentino Rockstud flat sandals

[show_ms_widget id=”22472305″ image_id=”23917240″ width=”960″ height=”650″]

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”826270″]

Source: The blonde salad

Valentino Pink Patent Pump

Valentino Pink Patent pumps, over statement shoes gesproken… die passen natuurlijk geweldig in datzelfde rijtje. Manon droeg deze zuurstok roze beauty’s tijdens een aflevering van de

Lees meer »