Nieuwe manieren om een pencil skirt te dragen

Er bestaat geen item dat zo ontzettend vrouwelijk is als een pencil skirt. So praise the Lord voor Christian Dior want hij introduceerde dit model in de Jaren ’40 en is sindsdien niet meer weg te denken! Ze zijn te verkrijgen in verschillende lengtes en kleuren maar één ding is zeker: ze accentueren je taille als de beste en zorgen voor een instant zandloper-effect. Toch vragen veel vrouwen zich (nog steeds) af hoe je een pencil kunt stylen zonder er onbedoeld dertig jaar ouder uit te zien. Daarom hebben we de 3 nieuwe manieren om een pencil skirt te dragen voor je op een rijtje gezet (die je direct kunt shoppen!).

Nieuwe manieren om een pencil skirt te dragen
Easy-casual

manieren om een pencil skirt te dragen

Met een kokerrok kun je heel gemakkelijk een stoere look creëren die alsnog vrouwelijk is. Met een paar fijne All Stars (ze zijn terug van weggeweest) een striped tee (die behoort tot een van de prints die iedere vrouw in haar kast moet hebben) en een altijd goed biker jacket kan het niet misgaan!

[show_shopthepost_widget id=”811406″]

Office-proof

manieren om een pencil skirt te dragen

Dress to impress! Een pencil skirt kun je ook op een chique manier dragen, ideaal tijdens een dag op kantoor. Ga bijvoorbeeld voor een iets wijdere blouse (keep it sophisticated) en een stel hoge hakken (en zo moet je daarop lopen). Kies in plaats van een basic black leather skirt voor een donkergroene! Net zo chique en net even anders. En laat je haar lekker loshangen (lees: dus liever niet opsteken;-0) ga eens voor een wild-out-of-bed-look.

[show_shopthepost_widget id=”811421″]

Festival outfit

manieren om een pencil skirt te dragen

Wil je je kokerrok festival-proof maken? Ga dan bijvoorbeeld voor een iets langer exemplaar met een hoge taille, een oversized crop top en een stel stoere laarzen. Je gaat naar een… festival? Inderdaad, dan kunnen typische festival-accessoires zoals grote armbanden natuurlijk niet achterblijven! Koelt het ’s avonds af? Laat maar waaien… draag er een warme knit bij and you’re safe. Have fun!

[show_shopthepost_widget id=”811456″]

Source: Figtny // Karla’s closet // Topshop