Burberry Prorsum Statement skirt

MonStyle loves to make a statement. Het maakt ons niet uit of het gaat om statement heels, statement sweaters, statement pants of een flink opvallende statement skirt. Deze organza gold Burberry Prorsum Statement skirt past helemaal in dat straatje. Op het eerste gezicht is hij misschien wat tuttig, hysterisch en wel heel erg goud, maar trust us wanneer je hem op de juiste manier afstyled is hij echt ontzettend tof en zelfs rock ’n roll!

Om de Burberry Prorsum Statement skirt een rauwer randje te geven moet je wegblijven bij andere glimmende stofjes en hem vooral niet combineren met satijnen of andere glanzende tops. Des te cooler wordt hij wanneer je hem draagt met bijvoorbeeld een heel licht blauw en flink getailleerd denim blousje die je in de rok kunt dragen of gewoon met een simpel organic katoenen t-shirt waar je aan één van de zijkanten een knoopje in legt.

Voor zo’n mega opvallend item is de gouden Burberry Prorsum Statement skirt (ook on sale) nog flink aan de prijs, maar bij H&M spotte wij een (natuurlijk iets minder knappe) goud versierde rok, waarmee je voor een fractie van de Burberry prijs een zelfde statement kunt maken.

Burberry Prorsum Statement skirt

 

Shop de Burberry Prorsum Statement skirt (of de knock-off) hier

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Burberry Prorsum (on sale)

2. H&M (on sale)

[/red_box]

Victoria Beckham Clutch

Two tone pieces zijn de retro chique combinatie die MonStyle adoreert. Het geeft een instant Chanel fashion gevoel. Sinds de lancering van de vergrote portemonnee

Lees meer »