De allerleukste cadeau’s voor de mannen in je leven

Wij vrouwen zeggen het zó vaak: het is het moeilijkst om een cadeau te kopen voor de mannen in ons leven. En dat terwijl mannen doorgaans wel snel tevreden zijn. We maken het onszelf veel te moeilijk. Daarom voor jou een aantal ideeën waar iedere man blij van wordt.

Een nieuwe tas
Vrouwen zijn niet de enigen die veel nutteloze spullen rond sjouwen. Mannen doen dat ook! Als le boyfriend, je broer of je vader naar de sportschool, naar z’n werk of naar school gaat is er een grote kans dat hij spullen heeft en die spullen moeten toch ergens in meegedragen worden. Ga voor een rugzak of andere knappe tas die zowel stijlvol als praktisch is. Because that is what men need!

Scheerolie
Baarden zijn een ding, dat kunnen we niet ontkennen. Als jouw man lang zijn best heeft gedaan voor een gezicht vol met haar, verras hem dan met baardolie. Kies voor een olie die de haargroei bevordert en ook nog eens fancy ruikt.

Een riem van goede kwaliteit
Als één van de mannen om je heen altijd struggled met is dit een goede cadeau tip. Mannen bedenken zich vaak op het laatste moment dat ze geen goede riem hebben die bij de jeans past die ze dragen. Dus waarom zou je het eigenlijk niet cadeau doen? Investeer er in een van goede kwaliteit die hij zelf niet snel zou kopen.

Denim was
Ken je een man die in z’n LEEFT maar die nooit wast, omdat hij bang is dat de kleur dan vervaagt? Dan is dit een tip voor jou. Als je boyfriend z’n jeans hiermee wast zal er niks met de kleur of vorm gebeuren. Ook een handige voor jezelf.

Een geur
Klinkt cliché, maar blijft een goed idee. voor iemand vinden is niet makkelijk en daarom is het des te leuker als het wel lukt. En als je wilt dat je lover naar een bepaalde geur ruikt, is dit je kans.

Een heup flacon
Je weet nooit wanneer deze van pas komen. Voor old-school guys is dit een leuke. Voor een gentleman in the making? YES! Zo’n flacon wil toch iedereen. Je kunt ‘m altijd nog op je dressoir zetten tussen de rest van je vintage finds of in zijn office naast een globe.

Portable speaker
Laat hem overal waar jullie heen gaan het feestje meenemen met een portable speaker. Of je nou aan het bent, op het chillt of op het voetbalveld rondhangt, deze speakers zorgen ervoor dat jullie altijd fijne deuntjes bij de hand hebben.

Vette (customized) sneakers
Voor die keren dat-ie niet z’n glanzende leren schoenen aan hoeft, maar gewoon Nikes of een ander paar kan dragen is dit hét perfecte cadeau. Zo hoeft ie ze zelf niet te kiezen en kan jij de sneakers die je zelf leuk voor hem vindt kopen. Helemaal top: customize ze met zijn initialen! Persoonlijker kan haast niet.

Zonnebril
Iedereen kan een nieuwe waarderen, en met de zomer in aantocht is er geen beter moment om dit cadeau te geven. Bekijk hier welke zonnebril het beste staat bij zijn gezichtsvorm.

[show_shopthepost_widget id=”1610024″]

READ NEXT:
>
>
Hilarisch: mannen ervaren hoe het is om een string te dragen

Source: Loversanddrifters