De beste brow bars in Amsterdam

Waar we vroeger haast niet omkeken naar onze wenkbrauwen, zijn ze nu meer dan heilig voor je. We gaan nog liever zonder mascara de deur uit, dan dat onze wenkbrauwen niet zijn gedaan. En dat is ook logisch. Wenkbrauwen bepalen namelijk je hele gezichtsuitdrukking, best belangrijk dus!

Daarom is het ook verstandig om (vooral als je niet zo goed bent met een pincet) het door een professional te laten bijwerken. Maar, waar ga je dan heen? In Amsterdam zijn er genoeg en wij hebben de beste voor je uitgezocht en op een rijtje gezet.

Mrs. Highbrow

Deze brow bar in de Pijp is absoluut een bezoekje waard. De salon is licht en mooi ingericht en ze nemen onwijs veel tijd voor je. Ze kijken hier goed naar jouw wenkbrauwvorm en je gezichtsvorm en passen hier de juiste vorm wenkbrauw voor je aan.

Babassu

Dit is een schoonheidssalon op de Cornelis Schuytstraat waar je terecht kan voor veel behandelingen, maar ook met wenkbrauwen kunnen ze erg goed overweg. Naast het epileren en shapen van je wenkbrauwen kan je ze ook laten verven.

Soap Treatment Stores

Deze brow bar zit naast Amsterdam ook in Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Je kunt hier kiezen of je de boel wil laten waxen of verven. Ze zijn hier heel erg precies en je gaat met wenkbrauwen de deur uit, zoals jij ze wil.

Akasha Spa

Als je in Amsterdam woont zal je deze naam waarschijnlijk wel kennen. Het is de bekende spa in het Conservatorium hotel. Naast heerlijk ontspannen kan je hier ook meerdere behandelingen laten doen, waaronder je wenkbrauwen. Ze weten heel goed welke vorm wenkbrauwen bij jouw gezicht past.

&BROWS

Aan de naam kan je al zien dat deze salon gespecialiseerd is in wenkbrauwen. De bar bevindt zich op de Kanaalstraat en wordt als een van de beste brow bars van Amsterdam gezien. Ze behandelen je hier erg vriendelijk en nemen uitgebreid de tijd voor je.

READ NEXT
Dit is het wondermiddeltje voor je brows
Onmisbare tips voor de perfecte wenkbrauwen
Make-up producten voor de allermooiste wenkbrauwen