De beste haarmaskers voor jouw type haar

Je haar heeft het maar zwaar. Je stijlt, krult, föhnt en verft het. Zoals we al weten is dit natuurlijk niet goed. Met een goede shampoo en conditioner kom je al ver. Maar 1 á 2 weken je haar verwennen met een lekker masker doet zoveel goeds. Maar welke heb jij nodig? Want als je in de drogist staat, sta je oog in oog met maskers die allemaal beweren het beste te zijn. Daarom hebben wij de beste maskers per haar soort voor jou op een rijtje gezet. 

Droog en beschadigd haar

Föhn of stijl jij je haar dagelijks? Of heb je er veel mee in de zon gezeten (op vakantie bijvoorbeeld). Je zal er niet snel aan denken, maar zon is ook slecht voor je haar. Je haar gaat er daardoor droog en beschadigd uitzien. Mooi is het niet. Met deze maskers herstelt jouw haar weer en ziet het er minder beschadigd uit.

Gevoelige hoofdhuid

Als je last hebt van een gevoelige hoofdhuid dan is een kalmerend masker de oplossing. Ga op zoek naar een kalmerende gel textuur die je haar en hoofdhuid verzorgt.

Geverfd haar

We weten allemaal dat je haar verven niet goed is. Maar als je eenmaal bent begonnen, is er bijna geen weg meer terug. Verzorg het dan ook regelmatig met een masker dat geschikt is voor gekleurd haar. Zo zullen je geverfde lokken er veel mooier uitzien.

Futloos en kwetsbaar haar

We kennen het wel. Bij iedere aanraking valt er weer wat haar uit. Of heb jij van dat haar dat plat op je hoofd zit? Hoeveel sprays je ook gebruikt, er is maar geen model in te krijgen. Met de onderstaande maskers krijg jij weer sterker en volumineus haar.

READ NEXT
De makkelijkste manier om je haar te doen
Zo kan je het beste je haren wassen als je last hebt van vet haar
De beste manier om je beautyblender schoon te maken