De beste trends van Milaan, Parijs, Londen en meer!

Milaan – Loafers
Van Milaan zijn we over het algemeen de klassieke look gewend. Deze trend maakt dat dan ook geen betere match. De loafer is in Milaan heel veel te zien. Ook wij zijn fan!

[show_shopthepost_widget id=”2238835″]

New York – Statement boots 
De opvallende laarsjes zijn je vast en zeker niet ontgaan dit seizoen. Vooral velvet boots zijn een echte favoriet. We kunnen het er gewoon niet mee oneens zijn. Deze laarsjes zijn echt heel gaaf!

[show_shopthepost_widget id=”2238823″]

Londen – De stoere netpanty
De netpanty is in elke streetstyle look wel te vinden. Is het niet in de vorm van een panty, dan wel in de vorm van een sokje (sokjes in je hakken is sowieso al super hot). In Londen dragen ze deze netpanty in overvloed.

[show_shopthepost_widget id=”2238887″]

Parijs – Suit up
Parijs, wat zijn we blij met je. MonStyle is helemaal fan van het pak voor vrouwen, dus zijn we ook blij dat dit in Parijs al helemaal een trend is. We zien dit geweldige pak het liefst in een coole kleur of met een leuk printje, maar eentje helemaal in het zwart doet het altijd ook erg goed.

[show_shopthepost_widget id=”2238919″]

Berlijn – Lekker zwart
Berlijn begrijpt ons gewoon. Net als wij kunnen zij maar geen genoeg krijgen van de kleur zwart. Gelijk hebben ze! Deze kleur is zo tijdloos en op oneindig veel manieren te combineren. Elke kleur past hier gewoon bij!

[show_shopthepost_widget id=”2238943″]

Meer lezen over trends?
Dit zijn dé zes beauty trends voor aankomende winter!
4 nieuwe fashion trends die het proberen waard zijn
QUIZ: welk trend item is jouw true match deze winter?

PHOTO CREDITS: fashionfever.tumblr.com