De kleurrijkste items die we allemaal willen hebben

En zo draag je die kleuren!

Dat het winter is betekent niet dat we ons in saaie kleuren moeten hullen, juist niet! Natuurlijk is zwart nog steeds een geweldige kleur, maar een felle geel of roze kan echt geen kwaad! Een outfit met een item in een opvallende kleur is leuk, maar meerdere kleuren bij elkaar kan ook gewoon. Wij hebben de allermooiste kleurrijke items bij elkaar gezet zodat jij per item de mooiste kunt shoppen!

Een opvallende coat
De statement coat is duidelijk de jas van 2017. Je kunt hem  met gave printjes dragen, maar een jas helemaal in een kleur is ook heel stijlvol. Wij hebben hier de mooiste neergezet. Draag deze met een jeans en gekleurde schoenen of een gekleurd tasje als je dat aandurft!

Broeken in alle kleuren van de regenboog 
Als je niet gelijk wild wil gaan met een opvallende jas, kun je het eerst proberen met een opvallende broek. Makkelijk te combineren! Een knalroze broek combineer je met witte sneaker en een leuk t-shirt. Wil je hem nu al dragen? Combineer het dan met leuke laarsjes en een zwarte of grijze trui.

Waarom zou je saaie schoenen dragen? 
Weet je niet zo goed wat je met al dat keur aan moet, maar wil je wel een beetje aan je outfit toevoegen? Begin dan met schoenen. Deze kun je gewoon met een jeans dragen, maar geeft je outfit wel iets extra’s. Ben je wel helemaal van de kleurtjes, draag die opvallende coat dan met gekleurde schoenen!

Wil je meer lezen over opvallende kleuren?
Styled by Manon – Zo draag je gekke kleurencombinaties op zijn best!
Hoe draag je interessante kleurcombinaties? The answer!
De mooiste kleurcombinaties in de herfst

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites