De lekkerste high wine in Amsterdam

Drink jij liters thee weg per dag? En houd je ook van lekker eten? Dan klinkt een high tea vast niet onbekend. Maar tegen een lekker wijntje zeggen we ook geen nee. Een high wine is daarom perfect: lekkere hapjes en wijn! Het is perfect om cadeau te geven of om het te combineren met een dagje weg. Wij hebben de lekkerste high wine in Amsterdam op een rijtje gezet.

The Dylan

Keizersgracht 384 – Amsterdam

Hotel en restaurant The Dylan ligt aan de Keizersgracht, in het centrum van Amsterdam. Naast dat je er heerlijk kunt eten (ze hebben er zelfs een Michelin ster!) kun je er ook terecht voor een high wine. Je krijgt een assortiment wat bestaat uit vier soorten wijn en vier soorten hapjes, voor 39,50 per persoon. En je kunt daarna ook nog heerlijk blijven slapen!

https://www.instagram.com/p/B1GuZiEj2om/

De Wijnbar

Eerste van den Helstraat 50 – Amsterdam

Midden in De Pijp ligt De Wijnbar. Tijdens de high wine krijg je zes soorten wijn en iedere keer een bijpassend hapje. Je start met een bubbel en eindigt met een dessertwijn. Je kunt gaan voor een normale high wine, of een high wine DeLuxe. De eerste kost 30 per persoon en de tweede 40 euro. Je kunt er dagelijks terecht van 16:00 tot 18:00 uur.

https://www.instagram.com/p/BueO1zUHVJ4/

Restaurant Plancius

Plantage Kerklaan 61 – Amsterdam

Naast dierentuin Artis vind je Restaurant Plancius. Je kunt hier heerlijk high winen onder het genot van een uitgebreide Italiaans borrelplateau. Je bent iedere dag welkom tussen 14:00 en 17:00 uur.

https://www.instagram.com/p/jPRaY6DVhm/

In plaats van een high wine Amsterdam liever een andere stad? Ook in andere steden hebben wij adresjes voor fijne high wine’s. Cheers!