De meest voorkomende Tinder bio’s

Tinder…we hebben allemaal een account (gehad). Of je er nu je soulmate hebt gevonden of niet echt naar iets serieus op zoek was: we hebben toch weleens naar rechts geswipt. En dan zijn er toch wat bio’s die nét wat vaker voorkomen en niet al te origineel meer zijn. Komen ze je bekend voor?

Reizen

Als je van reizen houdt, moet je dat natuurlijk wel even vermelden in je bio. Want je wil natuurlijk wel iemand vinden die het ook leuk vindt om op vakantie te gaan.

Live laugh love

Met zo’n originele quote laat je natuurlijk direct zien wat jij belangrijk vindt in het leven.

Het levensverhaal

Alles van top tot teen beschrijven wat je hebt meegemaakt in je leven in een stukje waar je maximaal 300 tekens neer kunt zetten…Bewaar al die juicy details maar voor de date!

Sport

Als je een echte fitness freak aan de haak hebt geslagen, zie je dit meteen. Iedereen die fanatiek sport zet dit namelijk meteen in zijn of haar bio. En natuurlijk iets in de trant van work hard play hard, mét een foto van een afgetraind lichaam of een sixpack erbij.

De mysterieuze bio

Heb je eindelijk een match met iemand, staat er een mysterieuze tekst in de bio. Hier kan je dus alsnog niet veel uithalen, maar veel mensen denken in ieder geval dat het interessant staat… Soort hard to get.

De grappige bio

Iedereen houdt van een beetje humor, dus waarom zou je dit ook niet in je Tinder bio zetten? Een speelse en grappige bio zie je vaak terug, want het werkt gewoon. Net als een gezonde dosis zelfspot.

De party bio

Niks is belangrijker dan meteen laten weten dat je wel in bent voor een feestje. Een quote als YOLO of Life is a party is dan natuurlijk niet te missen, net als een profielfoto met minstens twee drankjes in de hand.