Waarom de kroeg leuker is dan Tinder

Allemaal leuk en aardig hoor, dat Tinder. Maar eh, waar is de tijd gebleven dat je iemand ontmoette in de kroeg vóórdat je ‘m naar-rechts-had-geswiped? We willen niet zeggen dat we anti-Tinder zijn, maar soms missen we gewoon het “liefde-op-het-eerste-gezicht”-moment. Wij leggen je uit waarom old-school iemand ontmoeten leuker is dan via Tinder!

Het urenlange oogcontact wat je met iemand kunt hebben
Je weet dat het goed zit als je al een aantal keer oogcontact met iemand hebt gehad, en jullie tijdens het oogcontact stiekem naar elkaar glimlachen.
Je kunt de hele avond met je vriendinnen discussiëren over welke openingszin jij (of hij) gaat gebruiken
“Is your name McDonalds? Cuz, I’m lovin’ it”, “Die rooksignalen boven je hoofd, komt dat van een sigaret of ben jij zo heet?” of toch meteen to the point komen met: “Wees maar niet bang: ik ben vrijgezel”.
Je kunt ‘m een drankje aanbieden, dat gaat op Tinder niet
Heb je hem en z’n vriendengroepje al de hele avond voorzichtig bekeken? Dan weet je vast wat hij voor drankje drinkt! Bestel dat drankje, geef het aan ‘m en loop daarna weg. Wedden dat hij vanavond nog met iemand een praatje maakt?
– Je kunt dezelfde avond nog met iemand heftig en innig verstrengeld staan zoenen
Tenzij je natuurlijk zeer snel to the point komt op Tinder, lijkt dit verder vrij onlogisch…
– Z’n billen checken
In de kroeg kun je meteen zien wat voor vlees je in de kuip hebt. Dat kontje, ouch!

– Hij is meestal al met zijn vrienden
Je kunt zijn vrienden meteen ontmoeten. Ook leuk voor al je single vriendinnen…
In de kroeg is je uiteindelijke lovestory gewoon veel romantischer

Als je ooit op je oude dag met je kleinkinderen zit en zij vragen: “Oma, hoe heeft u opa ontmoet?”, is het zó a-romantisch om te zeggen: “Opa en ik hebben destijds allebei naar rechts geswipet”. Nee, een romantisch verhaal over hoe jullie elkaar ontmoetten in de kroeg is much better! 
– Je raakt niet meteen in paniek als hij niet meer tegen je praat
Je weet waar je aan toe bent als hij “even gaat plassen” maar na 20 minuten nog steeds niet terug is. Die is er vandoor! Op Tinder moet je je altijd maar afvragen of hij inmiddels ontvoerd is of zijn telefoon al 4 dagen leeg is…
– Z’n dansmoves 
Je weet dat als een man goed kan dansen… Score!
– Je kunt tijdens een avondje uitgaan iemand ontmoeten in de snackbar om 03:30
Did you shake it like it was 1999? Dan heb je zeker trek in een patatje oorlog of een kaassoufflé met pindasaus. Heb je ook zeker wel verdiend, je hebt al die calorieën toch al verbrand! Onderweg naar de snackbar kun jij aan niks anders denken dan je patatje oorlog, terwijl jij ín de snackbar aan niks anders kunt denken dan die leuke jongen die een tikkeltje onhandig z’n broodje kroket wegwerkt. READ NEXT:


>