De nieuwste zomertrend: lichaamssieraden!

De meeste standaard sieraden zoals ringen, oorbellen en kettingen kennen we al wel, maar weet je dat er zoveel meer leuke lichaamssieraden zijn? Wij hebben onze favoriete lichaamssieraden voor jou op een rijtje gezet!

1. Deze goudkleurige Lucky Steak teenringen set is hét zomersierraad die je nodig hebt. Deze teenringen geven een extra leuk detail aan je zomerse look. Zowel bij slippers, sleehaken, sandaaltjes of zelf op blote voeten zijn ze te combineren. Doordat het een set is, kun je ze ook elke dag anders dragen.

Tip: Doe een mooie zomerse gellak op je teennagels! Dit zorgt ervoor dat de teenringen nog beter tot zijn recht komen.

Teenringen set - Lucky Streak

foto: Bijou-Brigitte.com

2. Misschien ken je hem al wel, maar de tailleketting komt helemaal terug deze zomer. Deze kleurrijke tailleketting van ASOS is echt een toevoeging aan je outfit. Het kan echt de finishing touch zijn voor een simpele outfit, maar het is ook enorm leuk voor een festival look. Het is makkelijk te combineren, omdat de vele kleuren bij elke outfit passen.

Tip: Draag hierbij nog een subtiele gouden ketting, zodat je een dubbele tailleketting hebt, dit zal je look helemaal compleet maken!

foto: ASOS

3. De ring-armband van Etsy is een opvallend sieraad die een mooie toevoeging geeft aan je outfit. De ring-armband is een sieraad die je om je middelvinger heen legt en ook om je pols vastmaakt. Zo glijdt het sieraad over je gehele hand heen. Het is een echte zomertrend en een echte aanrader als je het aan ons vraagt!

Tip: Draag er wat grovere sieraden bij, zodat de ring-armband beter tot zijn recht komt.

Delicate Ring Armband Gouden Sierlijke Ring Armband / Gouden afbeelding 1Delicate Ring Armband Gouden Sierlijke Ring Armband / Gouden afbeelding 2

foto: Etsy

4. Van enkelbandjes kun je nooit genoeg hebben. Zeker dit gouden enkelbandje met pastelsteentjes van MyJewellery is een musthave! Super zomers en ook leuk als je al lekker verkleurd bent in de zon. Door de pastelkleurtjes pas het ook bij elke look.

Tip: Pak alles uit je enkelband verzameling en combineer er op los!

foto: thestone.nl

5.  Ringen kun je nooit genoeg hebben! Met deze Boheemse ringenset van Fruugo komt dat zeker goed! Steeds vaker worden de kleuren goud en zilver door elkaar gedragen en dat zie je ook terug in deze mooie set. Het geeft hoe dan ook een finishing touch aan je look. De ringen zijn in verschillende maten zodat je aan elke vinger een of meerdere ringen kan dragen.

Tip: Ook de duimringen zijn helemaal in tegenwoordig, dus als je die al thuis hebt liggen dan draag hem er lekker bij! Hoe meer ringen, hoe beter!

foto: Fruugo.nl