De old skool Nokia 3310 is finally back

Wie kent de ouderwetse koelkast telefoon niet waar je altijd non stop snake op speelde. En we verlangen er allemaal naar terug, want wie is er nou niet helemaal klaar met die gebarste telefoonschermen? Dat zou de nieuwe Nokia 3310 nooit overkomen, onverwoestbaar.

Nou goed nieuws de Nokia 3310 komt terug. Hij is compleet vernieuwd. Vanaf vandaag (5 juni) is die eindelijk verkrijgbaar voor maar € 60,-! Super budgetproof dus en echt ideaal als festival telefoon.

Wat kan de nieuwe Nokia 3310

De vernieuwde versie is superdun, licht en duurzaam. Supergroot pluspunt de batterij kan in standby wel een maand meegaan! Snake is ook weer volledig opnieuw uitgebracht en kan je dus uren op je telefoon gamen. De nieuwe Nokia 3310 kan op het internet, maar wel met een trage verbinding, namelijk 2G. Er zit een camera op maar deze is niet wat je gewend bent. De camera is voorzien van 2 megapixels, zo kan je er ouderwets slechte foto’s mee maken. Je kunt in ieder geval weer genieten van de old skool Nokia ringtone. Waar we nog steeds met alle liefde naar luisteren.

En sta jij te popelen om de Nokia 3310 te bemachtigen? Vanaf 5 juni 2017 is de Nokia 3310 verkrijgbaar. Het toestel verschijnt in 4 kleuren grijs, rood, geel en blauw en je kan hem bestellen via Bol.com.

Op zoek naar andere leuke gadgets?
> De Smart-bra
Gadgets die je leven makkelijker maken

PHOTOCREDITS : VANESSAJACKMAN