Gadgets die je leven makkelijker maken

Soms zie je het allemaal even niet meer zitten. “WAT? Wéér vogelpoep op m’n zadel?!”, denkend aan de witte broek die je vandaag aan hebt. We kennen het gevoel. Daarom hebben we voor jou: 5 gadgets die je leven echt een stuk makkelijker maken.

Sleutelvinder
Alweer die vervloekte sleutels kwijt? Not anymore. Dit is volgens ons écht de uitvinding van de eeuw. Je download de bijbehorende app op je telefoon. Ben je dan je sleutels kwijt? Dan druk je op het knopje zoek in je app. De sleutels maken dan een geluid en zo heb jij ze meteen gevonden!

Pizza schaar
Je bent altijd zo lang bezig met het snijden van je pizza! Het kan echt veel makkelijker. Met de pizza schaar knip je de pizza in precieze, gelijke stukken.

Ei scheider
Zelf eieren splitsen? Nee, voortaan niet meer. Er is een super schattige gadget die eruit ziet als een varken met een grote mond. Je houdt het varkentje boven het kapotte ei en hij zuigt het eigeel op. Makkelijker kan haast niet!

Smartphone projector
Hoe handig is het om meerdere mensen een filmpje te kunnen laten zien op je smartphone? Nu kun je het groot laten zien op de muur met de smartphone projector! Je zet je mobiel er tegenaan en speelt het filmpje of de foto af.

Wake up lights
Van zon- en daglicht krijg je energie. In de zomer voelen mensen zich daarom veel actiever. Maar met deze lamp krijg je nóg meer energie. Je wordt wakker met gezond licht in je gezicht. Geen UV-stralingen maar licht dat echt super gezond voor je is en zorgt voor een energie boost.

 

shopping-gadgets

Shop ze hier:

1 Sleutelvinder // 2 Pizzaschaar // 3 Ei scheider

Smartphone projector // 5 Wake-up light

READ NEXT:
Dingen die niet zo handig zijn tijdens een sollicitatiegesprek
20 handige weetjes over sport en voeding
Fashiontape: ondergewaardeerd, maar heel handig!

Source: Zulily