De pagina van ASOS die je voortaan wél gaat checken

Een van de leukste dingen aan online shoppen vinden wij toch wel het ontdekken van nieuwe merken en webshops. Hoewel de H&M en Zara natuurlijk ook enorm veel leuke items hebben, is het extra tof als je iets nieuws en exclusiefs hebt ontdekt.

Zo nu en dan vinden we zo’n online schat en in dat geval delen we ze natuurlijk met jullie. Velen van ons zullen waarschijnlijk al regelmatig een bestelling plaatsen bij ASOS (guilty). Maar bij het shoppen vergeten we vaak één pagina: ASOS Marketplace. We leggen je uit waarom je deze pagina voortaan wél gaat checken.

Marketplace

Bij ASOS marketplace vind je de leukste vintage én nieuwe items van onafhankelijke merken. Veel nieuwe en onbekende labels zijn te vinden op de Marketplace pagina, waardoor je veel exclusievere items kunt shoppen.

De pagina is vijf jaar geleden al gelanceerd en we kunnen bijna niet geloven wat we al die tijd hebben gemist.. Houd er bij het shoppen wel rekening mee dat de verzendkosten iets hoger kunnen liggen. Maar wat ons betreft is dit het ook helemaal waard. Oordeel zelf en bekijk hieronder de items die wij selecteerden. 

Deze tip wil je ook zeker even lezen:
> Dit is de online shopping tip die echt nog niemand kent

Zo voorkom je miskopen en teleurstellingen:
> Zo voorkom je online shopteleurstellingen

Ken je deze online shops allemaal al?
> 13 online shops die lijken op ZARA