Past de Levi’s 501 jou niet? Dit is de oplossing

Misschien herken je dit wel. Het lijkt wel of ie-de-reen tegenwoordig in de Levi’s 501 rondloopt. Deze broek staat fantastisch bij alle dames die je ermee ziet lopen. Tijd voor jou om deze “perfecte” jeans ook maar eens aan te trekken. Wanneer je jezelf in de jeans hijst, merk je dat hij bij jou niet mooi zit. Teleurgesteld loop je weer de winkel uit. Jij wilde eigenlijk ook het beroemde 501-model aanschaffen, maar helaas pastte hij niet.

De oplossing?

Het probleem is bij ons bekend. De (nieuwe) Levi’s 501 past niet meer zoals vroeger. Er zijn inmiddels wel velen webshops die soortgelijke broeken verkopen (á la het mom jeans model), maar deze zijn tóch anders dan de echte Levi’s.

Wij hebben hier dé oplossing voor gevonden. Koop je Levi’s 501 in vintage shops. De maten zijn in de loop van de jaren veranderd, waardoor je vertrouwde Levi’s jeans niet meer zit zoals hij ooit zat.

Als je dus op zoek gaat naar de jeans in vintage winkels, vind jij die perfecte Levi’s 501. Let op, want je hebt wel minimaal 10 verschillende 501’s aangehad voordat je de juiste maat hebt gevonden. Geduld is een schone zaak.

En er is nóg een voordeel! Want je koopt deze Levi’s 501 in de vintage shops voor €35 à €40. Dit is minder dan de helft waarvoor hij momenteel in de winkels hangt! Oh en mocht je denken dat het aanbod beperkt is? Welnee! Ze hebben natuurlijk de lichte en donkere denim kleuren en daarnaast zijn ze zelfs in felle kleuren, wit, beige en grijs te vinden!

Waar?

Maar wáár shop je deze koopjes dan?! Hier kan jijzelf op zoek naar dé perfecte Levi’s 501 voor een prikkie:

Episode

Berenstraat 1, Amsterdam
Nieuwe Spiegelstraat 37H, Amsterdam
Spuistraat 96, Amsterdam
Waterlooplein 1, Amsterdam
Jansstraat 52, Haarlem
Oudegracht 206, Utrecht

 

Zipper

Huidenstraat 7, Amsterdam

 

Deze vintage shops wil je ook bezoeken!
De leukste vintage shops in Amsterdam

Is dat 501 model toch niet echt iets voor jou?
De leukste jeans om je sneakers mee te combineren