De redenen waarom iedereen een bikini body heeft

Het is de komende paar dagen heerlijk weer. Nog 46 dagen voordat de zomer begint. De meeste vrouwen stressen al bij de woorden zomer en bikini. De sportschool staat vol met mensen die voor beach body’s aan het trainen zijn. Wij begrijpen als geen ander waarom jij daar nu even niet tussen wil staan en gewoon een beetje wil genieten. Er gaat toch niets boven een lekker kaasje met wijn? Hoe kan je nog een beetje relaxen terwijl iedereen salades eet? Je vriendinnen allemaal de sportschool induiken? Wij hebben de tips.

Niet vergelijken

Het helpt echt niet als je continu naar modellen kijkt die het ‘perfecte’ strakke lichaam hebben. Ook op het strand of aan het zwembad zal je ook niet jezelf moeten vergelijken met je buurvrouw. Maak een aantal punten voor jezelf die je mooi vind aan jezelf. Onthoud deze en geniet van het heerlijke weer. En kijk ook eens kritisch naar je following op Instagram. Daar kunnen best een aantal influencers ontvolgd worden.

Show them

Accentuur je curves of de lichaamsdelen waar je trots op bent. Deze mogen echt wel getoond worden. Als je de aandacht legt op bepaalde delen van je lichaam, leidt dit ook weer af ;).

En tot slot..