De zomer staat bijna voor de deur en daarom is het nu écht tijd om nog wat te gaan sporten als je dit nodig vind. Maar hoe kun je er nou voor zorgen dat je nu nog op tijd fit voor de zomer bent?

1. Begin je dag met een smoothie

Geef je lichaam een boost en drink elke ochtend een smoothie. Je zult in één keer verschillende voedingsstoffen en vitaminen binnenkrijgen en dit is echt heel goed voor je lichaam. Doe in je smoothie niet alleen fruit, maar ook groenten om zo voldoende eiwit binnen te krijgen. (Kijk hier voor lekkere smoothie recepten.)

2. Eet minimaal twee plantaardige maaltijden in de week

Het is heel lastig om ineens van elke dag vlees, naar elke dag plantaardig te gaan. Daarom is het goed om te beginnen met twee plantaardige maaltijden in de week. Deze maaltijden bevatten geen vlees of vis, alleen plantaardige ingrediënten zoals spinazie of sla.

3. Kettlebell Swings

Als er één oefening is die je elke dag zou moeten doen is het de kettlebell swing. Met deze oefening train je namelijk elke spier in je lichaam. Swing iedere dag 1 minuut de kettlebell. Dit zal je geest, je lichaam en je energie een boost geven, echt waar!

4. Houdt bij hoeveel water je drinkt

We weten allemaal dat genoeg water drinken belangrijk is. Helaas drinken te veel mensen niet voldoende water op een dag. Goede hydratatie kan zorgen voor een gezond lichaam en daarom is het goed om bij te houden hoeveel water je drinkt. Je kunt wat citroen en andere fruitsoorten in het water doen om het water een fris smaakje te geven.

5. Weeg jezelf iedere week

Het is goed om op de hoogte te zijn van je gewicht. Je kunt jezelf daarom iedere week wegen om te kijken hoeveel gewicht je al bent verloren of hoeveel gewicht er is bijgekomen.

Let’s go!
> Workouts voor een platte buik binnen één maand

Dit kun jij ook
De simpelste 10 minuten workout die ECHT werkt!Dit willen we allemaal
Workout voor strakke billen!

PHOTOCREDITS YOVANNAVENTURA
(Visited 18 times, 1 visits today)