De tofste Airbnb’s voor een vriendinnenweekend

Jullie roepen het waarschijnlijk al weken, maar nu is het echt tijd. Tijd voor een vriendinnenweekend. De lente komt eraan en het wordt steeds mooier weer. Er komen weer veel vrije dagen aan en dat is perfect in combinatie met een weekendje weg. Even helemaal los met je besties, ideaal.

Naast de datum is vooral de locatie voor een vriendinnenweekend altijd lastig. In Nederland? Of net over de grens? Met een zwembad of aan het strand? Of toch in een leuke, bruisende stad? En daarnaast zijn de prijzen ook niet geheel onbelangrijk. Heel wat speurwerk te gaan dus. Maar zoals je van ons gewend bent, hebben wij dat al voor je gedaan. Hierbij de tofste Airbnb’s voor een weekendje weg met vriendinnen.

1. Warehouse appartement in Amsterdam

Dit geweldige appartement ligt in Amsterdam-Noord. Je kunt er met een grote groep terecht, want er is plek voor maar liefst 16 personen. Het appartement is helemaal in industriële stijl ingericht en ziet er tof uit. Er is zelfs een pingpongtafel te vinden. Nadat je lekker hebt geborreld met je vriendinnen gaan jullie de stad in. Je betaalt hier maar €22 per persoon per nacht voor.

2. City loft in Den Bosch

Hier wil je alleen al overnachten om het geweldige interieur in het echt te bewonderen. Wij zijn fan! Dit loft ligt in hartje Den Bosch, dus jij en je vriendinnen kunnen nadat jullie een hapje hebben gegeten en genoeg drankjes hebben gedronken, rollend naar huis. In dit loft is er plek voor max. 8 personen en het kost maar €35 per persoon per nacht.

3. Luxueuze villa in Ruinen

Willen jij en je meiden optimaal genieten? Ga dan voor deze luxueuze villa in Ruinen (Drenthe). Ook hier is plek voor een grote vriendinnengroep. Maximaal 20 personenen kunnen er vertoeven. Er zijn een zwembad, jacuzzi én sauna te vinden. Als jullie hierna niet uitgerust terugkomen… En jullie betalen maar €30 per persoon per nacht.

4. Cube house in Rotterdam

Ja, we love it too. Hebben jij en je vriendinnen altijd al eens willen weten hoe het nou is om in zo een kubus te slapen? Dan zijn deze “Cube houses” in Rotterdam perfect voor jullie. Er is plek voor 6 personen. Ook zijn de trein, tram en bus naar het bruisende centrum om de hoek. Hier slapen jullie al voor €23 per persoon per nacht.

5. Appartement nabij het strand in Den Haag

Dit appartement is in 2016 geheel gerenoveerd en ziet er dus prachtig uit van binnen. We begrijpen dat je niet altijd met ál je vriendinnen weg wil. Daarom is deze accomodatie misschien wel perfect voor jullie. Het is een klein(er) en gezellig appartement (mét jacuzzi). Er is plek voor 4 personen én jullie kunnen heerlijk uitwaaien op het strand. Dit appartement kost €32 per persoon per nacht.

6. Villa in Sint Jacobiparochie

Deze prachtige villa ligt dan wel in Friesland, maar dan heb je ook wat. Er is plek voor 11 personen. Ook vind je hier een jacuzzi, gym (kunnen jullie de drankjes van de dag ervoor eraf sporten) en stoomdouche. Lekker relaxen met de meiden dus. Je verblijft hier voor €20 per persoon per nacht.

7. Penthouse in Utrecht

Dit mooie penthouse ligt in de buurt van Utrecht centrum. Jij en je vriendinnen krijgen er ook nog een aantal fietsen bij, om zo het weekendje weg lekker “Hollands” te maken. Zo blijven jullie lekker sportief en hoeven jullie geen geld uit te geven aan een Uber. Utrecht is ook nog eens erg leuk om te stappen. Dus nadat jullie een hapje zijn gaan eten, borrel je tot in de late uurtjes door bij “The Streetfood Club.” Er is plek voor 3 personen, dus jij en je twee besties kunnen hier lekker vertoeven. Je betaalt €36 per persoon per nacht.

En dit is wat jullie willen toen tijdens jullie meidenweekendje:
Ga je een dagje weg met vriendinnen? Dit wil je doen

Hier staan jouw vriendinnen ook sowieso bij:
> 15 type vriendinnen die we allemaal kennen

Geen budget voor een weekendje weg? Dit zijn onze film-tips:
Deze films wil jij met je vriendinnen kijken

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK