Deze Airbnb’s staan HOOG op ons verlanglijstje

Als je een weekendje weg gaat is de accommodatie bijna net zo belangrijk als het aantal winkels dat er zijn. Je wil natuurlijk goed kunnen shoppen, maar ’s avonds wil je ook in een fijn huis thuiskomen. Hier kunnen wij jou wel een handje bij helpen. We hebben namelijk een paar heel erg knappe Airbnb’s gevonden en hou je vast, deze woningen zijn niet geschikt voor mensen met hoogtevrees; het zijn allemaal boomhutten!

1. Boomhut Kraaiennest 
Ben je toe aan wat rust en vooral ook stilte om je heen? Dan zit je hier goed. Deze boomhut heeft een balkonnetje waarop je ’s ochtends kunt ontbijten met uitzicht over het Friese landschap. Zie je jezelf wel een weekendje in het rustige Friesland zitten? Dan is deze airbnb een goede optie. Lekker dichtbij!

2. Aromatica treehouse 
Wil je het wat verder van huis opzoeken? Dan is deze boomhut misschien wat. Hij staat tussen de heuvels in Italië. Met een prachtig uitzicht en een zwembad (!!) ga je hier zeker van een rustige en romantische vakantie genieten.

3. Treehouse at Swallowtail Studios 
Deze boomhut in Californië is voor diegene die er echt een avontuur van willen maken. Met een prachtig interieur volledig van hout krijg je zeker het kampeer gevoel mee en als je vanuit je boom naar buiten kijkt heb je een prachtig uitzicht. Weer een plek om echt tot rust te komen. En dat in Amerika!

4. Treehouse near the beach 
Deze boomhut in Engeland is leuk om met z’n tweeën naartoe te gaan, maar met meerdere mensen is ook mogelijk! Deze grote boomhut ligt gewoon aan het strand!! Dit is dus een echte aanrader voor in de zomer. Er staan heerlijke bedden in deze boomhut, hij heeft een balkon met uitzicht en een barbecue! Zo ga je dat weekendje wel doorkomen.

Wil je meer Airbnb’s bekijken?
Airbnb’s die net uit een sprookje lijken te komen!
De mooiste Airbnb’s in het buitenland
Dit zijn de allermooiste Nederlandse huizen op Airbnb

 

PHOTO CREDITS : CHRISTIAN HAUGEN