De trendkleuren die je wil dragen deze zomer

Het zal je vast niet ontgaan zijn: het is eindelijk mooi en zonnig weer. Je hebt natuurlijk meteen wat zonuren meegepakt en hebt misschien al een lekker kleurtje. Maar we dragen graag kleuren waardoor we nog bruiner lijken. En omdat alle beetjes helpen. Hebben wij het jou makkelijker gemaakt en de trendkleuren op een rijtje gezet waardoor je bruiner lijkt.

Wit

Er is geen kleur die de zongebruinde huid beter uit laat komen dan wit. Wit is al-tijd goed. En al heb je die zongebruinde kleur nog niet, de juiste tint wit staat iedereen. En weet je wat nóg mooier is dan just one wit item? Een volledig witte look! Compleet witte outfits staan nooit mis. Het is erg classy en chic. Hoe je zorgt dat deze look niet saai wordt? Daar helpen wij je een handje bij, wij hebben namelijk maar liefst tien full white looks voor jou geselecteerd. Voorlopig heb je dus wel genoeg inspiratie achter de hand.

Rood

De kleur die iedere zomer terugkomt en toch eigenlijk wel een beetje onze favoriet is. Dit seizoen gaan we voor de felle variant, denk: cherry tomato. Met rood zie je er niet alleen bruiner uit maar ook sexy, stijlvol en heel aantrekkelijk uit. Daarom zou jij toch ook minstens één rood item in je kast willen hebben hangen? Het liefst jurkjes. Jij ook? Dat is mooi, want wij hebben de knapste rode zomerjurkjes voor je geselecteerd.

Geel

Geel is één van de kleuren die we nu in verschillende winkels terugvinden. Perfect voor de zomer. Dus geen excuses meer, want geel gaan we nu ook gewoon dragen. En deze kleur geel past het best bij jouw huids- en haarkleur. Wie wordt er nou niet vrolijk van geel? Precies! Iedereen wordt vrolijk van dit zonnige kleurtje en wij zeker. En geel doet het best lekker als je deze combineert met wit, zwart, grijs of… zilver. Ja, echt!

Oranje

Koningsdag is al geweest, maar oranje nagellak kan altijd. De felle oranje kleur zorgt er namelijk voor dat het lijkt alsof jij die mooie bruine teint al hebt. Niet zo’n fan van feloranje? Ook de wat lichtere koraaltinten hebben hetzelfde effect. Oranje is vaak een lastige kleur om te dragen en het is dan ook niet zo raar dat je deze kleur in de kast hebt hangen. Hoe draag je nou een kleur die zo opvallend is? Een makkelijkere manier is door een beetje vals te spelen. Wij laten het hier zien.

Blauw

Deze zomer zien we de kleur in de pastel variant ‘Little boy blue’. Deze kleur kan je op allerlei manieren dragen en met van alles combineren. En laat het nou net zo zijn dat lichtblauw helemaal hot wordt het aankomende modeseizoen. Maar ook van een felblauwe kleur als kobalt lijk je een tintje bruiner dan je eigelijk bent.

Roze

Één trend die er dit jaar zeker bovenuit springt is roze. Licht, fuchsia of perzikachtig.. Het is natuurlijk algemeen bekend dat je van deze mooie kleur een knap kleurtje faket. Maar met welke kleuren kun je roze zo leuk mogelijk dragen? En hoe zorg je ervoor dat je niet op een suikerspin gaat lijken? Wij vertellen het je hier! Roze versterkt het effect van dat lekkere kleurtje dat je hebt. Willen we!

Mintgroen

Wij zijn helemaal fan van frisse pastelkleuren en ook de mintgroene kleur is daar één van. Laat dit nou net ook de warmte in je huid naar voren brengen. Pastelkleuren staan prachtig in de zomer. Als je meerdere pastelkleuren met elkaar combineert in één look kan het er soms wel erg zoet uitzien. Door pastelkleurige items te combineren met andere stoere items maak je je look compleet anders en wordt het erg draagbaar.

Of als die van jou aan vervanging toe is..
Nog geen witte jeans in je kast? Shop hem hier!

Vrolijk, retro en fashionable!
> Shop hier de tofste zonnebrillen met gekleurde glazen

Dag huidkleurige oma-setjes!
Welke kleur lingerie draag je onder witte kleding?

PHOTO CREDITS: LIZZYVDLIGT