De trends voor de lente en zomer

Ja ja, het is duidelijk. De lente is begonnen. En bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook trends. Voor de lente en zomer van 2019 is dit ook het geval. Kleuren, prints, kledingitems en zelfs accessoires. Je kan deze zomer zeker los gaan met de trends op een festival! Eerder hebben wij de trends van 2019 al voor je verzameld, maar nu is het eindelijk tijd voor de lente en zomertrends van 2019.

Natuurtinten

De kleuren nude, beige en off white zie je echt overal. De tinten zijn te zien in jurken, jasjes (voor zover die nog nodig zijn), tassen, sjaaltjes, echt alles. De tinten brengen ook een aantal voordelen met zich mee. Het geeft je outfit een chique uitstraling. En voor de ‘jonkies’ onder ons. De kleuren doen je er ‘volwassener’ uitzien.

https://www.instagram.com/p/BwHgTAJjfqV/

https://www.instagram.com/p/BwFZWe9gEJA/

Haarclips

Haarspelden zijn DE accessoiretrend van 2019. De trend komt uit de 80’s en maakt zijn come back. Parels, statement clips en natuurlijk ook hele minimalistische. De haarclips zijn bij de it-girls al gespot. En deze zomer ook echt niet meer weg te denken op festivals.

https://www.instagram.com/p/BvzEQbVjFcA/

https://www.instagram.com/p/BtjSIebg9gq/

Maxi jurk

Je denkt nu vast een maxi jurk? Die zien we toch al jaren… Dat klopt. Dit jaar komen de zogeheten ‘prairie’ maxi jurken steeds meer in beeld. Een wat tuttige jurk, maar met een paar stoere cowboy laarzen heb je een stylish outfit.

https://www.instagram.com/p/Bu5yDdHHFP6/

Boilersuits 

Wil je er casual bijlopen, maar er wel fashionable uitzien? Dan is een boilersuit dé oplossing. Deze jumpsuit is eigenlijk gewoon een ‘overal’. En heerlijk om in de lente en zomer te dragen. Boilersuit aan, schoenen aan. En klaar ben je.

https://www.instagram.com/p/BubkEykDWe_/

Fringes

Bij het woord fringes alleen al, denk je waarschijnlijk ‘howdy partner’. Maar dit jaar zijn de fringes gewoon hartstikke hip. Een leren jas is al veel te zien, tegenwoordig zie je ze ook bij rokken en tassen. De western vibe is dit seizoen niet meer weg te denken uit de collecties. En voor de combinatie. Ga niet all-in, zorg er voor dat de rest van je outfit basic is. Zo lijk je dus niet op een cowboy…. 😉

https://www.instagram.com/p/BtgtWn2DLLJ/

https://www.instagram.com/p/BvJ5vvQHQqi/

READ NEXT:
Jurkjes voor een bruiloft die je ook daarna nog kunt dragen
Dit is HET festivalaccessoire voor 2019
Klein maar fijn, deze sandalen zijn voor jou