Zomergarderobe zat? Los het kosteloos op!

Ben je bang voor zo’n oh-heb-je-haar-weer-met-die-flared-jeans momentje? Of weet je gewoon echt niet meer hoe je je favo zomertop moet combineren? Al komt het nieuwe seizoen er weer aan, moet je, gezien de weersvoorspellingen, voorlopig nog wel even met je zomergarderobe doen. Maar met deze tips vind je dat geen enkel probleem!

Heb je een leuke sjaal in je kast liggen? Behalve om je nek, kun je hem op nog veel meer manieren dragen. En dat laten we je in het bovenstaande filmpje zien!

BEELD

Durf jij het aan? Deze rok-broek trend hebben wij al gespot bij een aantal fashion bloggers. Probeer eens een rok over je jurk of broek. Let dan wel goed op dat je voor een broek of jurk kiest die nauwsluitend is. Je wil natuurlijk niet worden verward met Pipo de Clown!

BEELD

Mix je de items die je voor het nieuwe seizoen al aangeschaft hebt met je items uit je zomergarderobe. Draag bijvoorbeeld je nieuwe boots onder een mooie rok!

Je hebt vast nog een oude jeans, short of spijkerjasje in de kast liggen die je nooit meer draagt. Maak van je saaie jeans een ripped jeans zoals wij ook hebben gedaan in het bovenstaande filmpje!

Zijn scheuren niet helemaal jouw ding en houdt je meer van kleur? Bezoek dan een middagje de markt en ga opzoek naar de leukste strijkemblemen om je broek op te pimpen, zoals wij in het filmpje hierboven ook deden. Dit kan je natuurlijk ook met een t-shirt of jas doen!

Source: Phil Oh // Man Repeller // Sincerely Jules // Style du Monde