De truc om de perfecte zomerjurk te vinden

We zijn het er allemaal over eens: de winter heeft lang genoeg geduurd. Na maanden rondgelopen te hebben in jeans en sweaters, kijken we er nu al naar uit om weer zomerjurkjes te gaan shoppen. Mocht jij ook al op zoek zijn naar de perfecte zomerjurk, dan helpen wij graag een handje. Met deze trucs zal dat zomerjurkje binnen no time in je winkelmand belanden. Het enige wat je hoeft te doen is verder lezen en je favoriete webshop openen!

Filteren!

Een van de beste dingen aan online shoppen is de mogelijkheid om te filteren (was dit in de winkel maar mogelijk!). Toch maken we hier vaak niet optimaal gebruik van en scrollen we eindeloos tussen allerlei verschillende jurkjes. Op de meeste websites is het mogelijk om naast kleur en materiaal ook te filteren op type jurk, lengte, mouwlengte of pasvorm (dit jurkje past het best bij jouw figuur).

Vul zoveel mogelijk filters in, zodat je minder zoekresultaten hebt. Kies bijvoorbeeld voor ‘zomerjurken’ met een midi lengte. Je bent zo gerichter aan het zoeken, waardoor je minder tijd kwijt bent aan eindeloos scrollen.

Zoekterm broderie

Naast filters, hebben we nog een goede tip voor je online shopping spree. Het enige wat je hoeft te doen is een bepaalde zoekterm gebruiken, namelijk: broderie. Dit is het Franse woord voor ‘borduursel’ of ‘borduurwerk’. En ook al klinkt dit misschien een beetje suf, je zult heel blij worden van de zoekresultaten. Deze jurkjes hebben namelijk prachtige details en ze zorgen voor een echte summer feeling. Hier shop je onze favorieten:

Draag je nooit jurkjes? Deze trend gaat ook jou overtuigen:
De trend die ook jou overtuigt om een jurkje te dragen

Waarom iedereen een lange jurk nodig heeft:
> Vijf redenen waarom je NU een langere jurk wil aanschaffen

Geen zin in hakken? Draag deze schoenen onder je jurkje:
> De schoenen die je onder een jurkje draagt als je geen zin hebt in hakken

[show_boutique_widget id=”701511″]

 

PHOTO CREDITS: BRITT LEEMAN