De vijf beste TikTok trends van nu

Niet alleen in de mode wereld maar ook in de TikTok wereld komen trends snel in en uit de mode. De trends is voor elke gebruiker bruikbaar. Inspelen op een bepaalde trend is een laagdrempelige strategie om content te creëren voor jouw TikTok account. Dus wacht niet te lang en begin nu! 

1. Dansen

TikTok-dansen zijn meestal kort, lief en instapniveau, dus amateurs kunnen ze met weinig oefening leren. Dit laat veel ruimte over om er je eigen draai aan te geven. Met verschillende Hash-tags kom jij erachter welke dansvideo’s nu in zijn. Je kan zelfs tutorials vinden om het dansje helemaal uit je hoofd te leren.

2. Filmpjes met dieren

Je hebt het misschien wel voorbij zien komen, maar video’s met huisdieren doen het zeker goed. Wat momenteel erg trendy is zijn de filmpjes dat het huisdier zogenaamd een mail stuurt naar de dierenarts, oma of de oppas. In deze zogenaamde mail laten ze weten dat ze van het baasje niet meer naar de dierenarts hoeven of dat ze willen dat oma hem ophaalt omdat hij thuis niet genoeg koekjes krijgt. Een erg grappige trend die je met jouw huisdier gemakkelijk kan namaken.

3. ABCDEFU..

Je hebt dit nummer vast wel eens voorbij horen komen. ABCDEFU.. and your.. nou de tekst kennen we wel. Soms is het even lekker om dit nummer helemaal los te gaan. Deze trend kun je helemaal insteken zoals je zelf wil. Misschien gooi je wel een bord kapot bij de drop of spring je een gat in de lucht. De invulling is helemaal aan jou.

4. Captain (whistle)

Onder dit nummer worden er video’s gemaakt die als onderwerp hebben om te verdwijnen in een bepaalde situatie. tududutudu.. en weg ben je. Met deze trend kun je elk mogelijke situatie creëren die je zelf wil. Het is enkel belangrijk dat je op het juiste moment het filmpje op pauze zet om ten slotte te verdwijnen uit het beeld.

5. #lerenoptiktok

Met deze hashtags kom je bij allemaal TikTok’s die jou iets leren. Misschien kom je wel een life hack tegen waarvan je het graag eerder had willen weten. Of je leert een simpel trucje om je haar goed te föhnen. Wellicht heb je zelf wel iets wat je graag met anderen wil delen. Door deze hashtag onder je video te plaatsen kom je al snel terecht in de trending lijst lerenoptiktok