Designer Vintage, waar vind je nou die topstukken?

We weten genoeg vintage winkels te vinden en weten waar we tweedehands kleding kunnen scoren. Maar waar vind je nou die Chanel loafers of die clutch van Saint Laurent voor een fijn prijsje? Precies, het blijft een zoektocht, maar de onderstaande plekjes vergroten absoluut de kans op een mooie vondst. Oh en een beetje geluk en mazzel met de maat helpt vaak ook mee…

Salon Heleen Hulsmann
Absoluut bovenaan de lijst staat Salon Heleen Hulsmann waar je zowel online items kunt scoren als in de salon in Amsterdam Oud-Zuid. Salon Heleen Hulsmann beschikt over een zorgvuldig samengestelde selectie tweedehands designer kleding, schoenen en accessoires. De collectie is met een kritisch oog geselecteerd om ervoor te zorgen dat alleen de echt unieke, eigenzinnige en modische stukken de eindstreep halen. De Salon verkoopt geen vintage, alle ontwerpen komen uit zeer recente designer collecties (meestal minder dan 3 jaar oud). Doorklikken op eigen risico, want echt goed (of naja eigenlijk wel want anders zou je de volle mep betalen) voor je portemonnee is het niet.

Designer-Vintage
Liever het wereldwijde web afspeuren? Op dit platform kun je tweedehands designerkleding kopen en verkopen. Van Chanel tassen tot Isabel Marant sneakers, bij Designer-Vintage heb je een grote kans van slagen. En nee geen nepperij, alle items die op de site komen worden gecontroleerd door Designer-Vintage.

The Next Closet
Nog zo’n fijn Nederlands platform waar je tweedehands designeritems kunt kopen en verkopen. Op de site vind je onder andere prachtitems van Celine, Chloé en meer voor ontzettend scherpe prijzen. Yes please!

La Doyenne Vintage
High vintage liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. La Doyenne Vintage verkoopt vintage pareltjes in hun online store of in de boetiek op de Keizersgracht in Amsterdam. Van Louis Vuitton tot Gucci en van Chanel tot Saint Laurent. It’s all there!

Designer Rental
Heb je je oog laten vallen op een knappe Chanel tas of die jurk van DKNY, maar heb je er geen budget voor? Bij Designer Rental kun je verschillende designer items huren. Vanaf 135 euro per 5 dagen is een Chanel Boy Bag bijvoorbeeld al van jou! Wil je eens weten hoe het is om een designertas in handen te hebben of ermee pronken op een feestje? Dan raden wij deze website zeker aan.

Oh en als we er nog een zijn vergeten, laat het ons dan vooral weten want we zijn altijd op zoek naar de beste plekjes!

READ NEXT:
>
>  
>