Deze app brengt Insta-stalken naar the next level!

Laatst schreven we dat Facebook-stalken dus oprecht niet zo goed voor je is. Althans, als jij probeert om over die ex heen te komen. Wij zijn nog niet helemaal gestopt, want stiekem vinden we anderen in de gaten houden veel te leuk. Herken je dat? Dan herken je het volgende vast ook wel: het profiel van die nieuwe vriendin van je ex wordt helemaal uitgepluisd totdat je haar foto per ongeluk liked. Noooooo! Dit is natuurlijk worst case scenario, maar er bestaat nu een app die het Insta-stalken naar een ander level brengt. De app vervult namelijk bijna elke wens die je stiekem al had als parttime privé detective… De app heet InstaSnoop en is ge-wel-dig!

Custom made stalk-lijstje
Want eerlijk, wat zou je graag die ene chick willen volgen die nu de nieuwe vriendin van je ex is, zonder dat zij het weet. Het is best vermoeiend om elke keer haar op te moeten zoeken. Maar, goed nieuws: met InstaSnoop kun je een zogenaamde ‘Snooplist’ maken. Je voegt de gebruikers toe die jij graag wil stalken aan je lijstje en je mist never meer iets van je ‘slachtoffers’. YES!

Nooit meer iets per ongeluk liken
Ja, we herhalen: nóóit meer per iets ongeluk liken! Want als je iets liked wat écht niet de bedoeling was, kan je net zo goed je account verwijderen, een enkeltje naar Antarctica boeken en je nooit meer op social media vertonen. Maar vanaf nu niet meer, want met deze app kun je niks liken. Heerlijk! Insta-stalken wordt nu nog beter…

Inzoomen
Ja, ook je moeder kan nu gaan inzoomen op Instagram. Want met de app bestaat er namelijk een zoomfunctie zodat je niet helemaal een screenshot hoeft te maken, en in je eigen fotoalbum de foto gaan inzoomen. Nu kun je Insta-zoomen totdat je er bij neervalt. Haha zie je wel dat ze daar toch een puist heeft?

Al jaren volg je diegene, maar volgt die jou eigenlijk ook?
Jij als trouwe volger en liker van die vroegere bassischoolvriendin, die jou eigenlijk nooit liked. Maar wacht eens, volgt zij mij überhaupt wel? Grote kans dat ze jou dus helemaal niet terug volgt, maar in Instagram is dit eigenlijk vrij lastig te vinden, helemaal als je veel volgers hebt. Ook daar heeft InstaSnoop aan gedacht. Ze geven namelijk een vlekkeloos overzicht van jouw netwerk van wie jij volgt, wie jou volgt én of zij jou ook echt terug volgen. Watch out!

READ NEXT:
Je kan dus zien wie je ontvriend heeft op Facebook
Met deze hashtags krijg je meer volgers op Instagram
Onbekend nummer? Zó kom je erachter wie het is