Deze beauty behandeling helpt tegen cellulitis

Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste beauty tips. Nu geloven wij niet gelijk in iedere nieuwe trend. Maar zo nu en dan zijn er trends die ons toch aanspreken en waar we graag zelf mee aan de slag gaan. En er is nu duidelijk een nieuwe trend op Instagram: de bindweefselmassage. Maar wat houdt zo’n behandeling nu echt in? En waar is het goed voor?

Wat is het?

Een bindweefselmassage is zowel geschikt voor het gezicht als de rest van je lichaam. Zo’n massage is goed voor een aantal verschillende dingen. De massage zorgt ervoor dat je een goede doorbloeding krijgt. Hierdoor krijg je een flow en het egaliseert je huid. Het helpt bij huidveroudering en tot slot werkt het ook goed tegen cellulitis. Bij de massage wordt er een speciale techniek gebruikt, wat helpt bij de doorbloeding. ‘Waar kunnen we dit zo snel mogelijk doen?’, denk je nu…

Voordat je vol goede moed met de massages begint, is het handig om het één en ander hierover te weten. Door de techniek van de massage kan het zorgen voor blauwe plekken of kan het een beurs gevoel geven. Nu is het niet zo dat je na één behandeling gelijk verschil ziet. Hiervoor zijn meerdere behandelingen voor nodig.

Als je jezelf verwent met de massages, maar vervolgens wel naar de snackbar gaat voor een cheat day, dan zullen de massages niet helpen. De massages werken in combinatie met gezond eten en sporten. Als je bij de massages ook gaat sporten, is er veel sneller resultaat te zien. Als je hierbij ook nog shakes neemt, zal het nog sneller gaan. Hier lees je alles over plantaardige eitwitten.

Locaties

Wij snappen dat je niet gelijk naar de eerste beste salon wilt gaan om een zo’n behandeling te doen. Wij hebben zeven keer de beste salons op een rijtje gezet

Robin Body Tuning

https://www.instagram.com/p/Bu83kPglXid/

Babassu

Sanne Swinkels Skincare

Bindweefselbar

Jolien Skincare

READ NEXT
Menstruatiecups: go or no go?
We hebben weer een wondermiddeltje ontdekt
Dit kapsel is weer helemaal hot