Deze combinaties werken altijd met een flared

De flared pants is inmiddels niet meer weg te denken uit de fashion wereld en is wat ons betreft een basic geworden. Elke vrouw die een beetje de trends volgt, heeft wel een flared in haar garderobe. Maar soms kan het nog lastig zijn om deze broek te combineren. Gelukkig zijn er een aantal combinaties waarmee je nooit de fout in kan gaan.

1. Sneakers

Heb je zin in een casual look? Draag de flared dan met sneakers. Elke flared, ongeacht de kleur of print, kan gecombineerd worden met sneakers. Ben je wat kleiner en valt deze broek vaak erg lang bij jou? Kies dan voor platform sneakers. Zo smokkel je nog wat extra lengte erbij en niemand die het ziet. Bovendien sleept je flared dan niet zo over de grond. Handig!

2. Lange jas

Houd je wat meer van een classy look? Combineer de flared dan met een klassieke (iets langere) jas. Eigenlijk kan je sowieso al nooit de fout in gaan met zo’n stijlvolle jas, maar op een flared staat hij al helemaal stijlvol. En je lijkt ook nog eens langer! Dat effect wordt al door de broek gecreëerd, maar de trenchcoat versterkt het nog meer.

3. Casual Sweater

De combinatie die ook altijd goed is, is een flared met een warme (oversized) trui. Vooral tijdens de koude winterdagen is dit super comfy, maar nog steeds stijlvol. Zorg er wel voor dat je je trui aan de voorkant een beetje in je broek stopt. Zo komt je taille namelijk beter uit.

4. Classy hakken

Wil je de flared dragen tijdens een wat belangrijkere gelegenheid? Zoals een avondje uit of chique diner? Dan kan je de flared een hele andere uitstraling geven door er hakken onder te dragen. De wijd uitlopende pijpen in combinatie met hakken zien er erg classy uit.

5. Boots

Eigenlijk kan je alle boots wel bij een flared dragen. Denk aan bikerboots, enkellaarsjes, western boots enz. Geen zin in hakken? maar wil je wel een classy outfit? Dan kan je de flared heel mooi dragen met enkellaarsjes. Hier kan je, in tegenstelling tot hakken, wel de hele dag op lopen. Liever een stoere outfit? Combineer de flared dan met bikerboots. Hiermee kan je ook nooit de mist in gaan.

READ NEXT
De flared broeken die anders zijn dan je standaard zwarte versie
Zo is je broek opeens heel classy
Deze jas draag je bij een flared jeans

 

PHOTO CREDITS: SINDIARIFI