Voor eens en voor altijd: zoveel jeans heb je nodig

Als het gaat om jeans, zijn we vaak heel kritisch. Hoeveel er ook in je kast hangen, de kans is groot dat je er toch altijd maar een paar draagt. Want deze zitten écht goed om je lichaam. In die andere broeken voel je je toch minder fijn.. Maar hoeveel jeans zou je eigenlijk in je kast moeten hebben? Wij gingen op zoek naar het antwoord en je vindt het hier!

Hoeveel?

Hoeveel jeans je nodig hebt, is natuurlijk een beetje afhankelijk van of je een echte jeans-girl bent of dat je misschien liever jurkjes of rokjes draagt. Toch zijn de experts het erover eens dat je niet meer dan zes paar nodig hebt, ook als je eigenlijk elke dag een jeans draagt. Je spijkerbroeken kun je namelijk overal mee combineren, waardoor het zonde is als je hele kast ermee vol hangt. Ook zijn ze tijdloos en kun je ze nog jaren dragen (als ze zo lang mee gaan dan).

De zes paar die in je kast hangen, zouden wel broeken moeten zijn die écht goed zitten en die je daarom graag draagt. Je kunt daarom beter investeren in een goede jeans. Uit ervaring weten we toch wel dat we ze anders niet dragen.

Focus je op verschillende soorten: een zwarte skinny, een lichtere en een donkere blauwe skinny, een flared broek, een girlfriend of boyfriend jeans en een straight jeans, bijvoorbeeld. Maar pas dit vooral aan naar je eigen smaak. En gooi die broeken die niet goed zitten dus gewoon weg en ruil ze om voor jeans waar je je wel super in voelt. Good luck!

Hier scoor je die perfecte jeans:
> De plekken waar wij keer op keer de perfecte jeans scoren

Inspiratie nodig voor de flared jeans:
> 5 looks met een flared jeans

Vindt hier ALLE antwoorden op je jeans-vragen:
> Iedere vraag die je hebt over je jeans: beantwoord

PHOTO CREDITS: BRITT LEEMAN