Deze items haal je uit de kast van je vriend

Kleding lenen van je zus, van je huisgenoot of een kledingruil met je beste vriend. Dit doen we allemaal en komt altijd heel gelegen als je op de vrijdagavond niet weet wat je aan moet trekken. Maar kijk zeker een keer in de kledingkast van je vriend, hier zitten soms ook pareltjes tussen. Ga vooral opzoek naar een van onderstaande items!

Zijn jeans
Met een vriend hoef je geen boyfriend jeans te kopen, die haal je gewoon uit zijn kast. Rol de broekspijpen op en draag er vrouwelijke schoenen onder zoals pumps of sandalen

Het witte overhemd
Het witte overhemd is een onmisbaar item in jouw kast én in die van je vriend. Eigenlijk is die van je vriend veel leuker. Draag hem lekker oversized met een leather pants en bijvoorbeeld deze stijlvolle flats.

Houthakkers blouse
Blouses zijn altijd goed. Bij hem staat hij mooi getailleerd maar bij jou staat hij baggy het allerleukst. Of knoop hem om je middel. Heel cool! 

Denim jacket
James Dean zag er geweldig uit in dit item en je vriend natuurlijk ook, maar bij wie hij het allerleukste staat? Bij jou of course. Helemaal leuk in de winter met een lammy voering! Zo ben je fashionable én krijg je het ook niet koud. 

Brakke zondag sweater
Stoere sweaters met leuke opdrukken of prints zijn niet te missen tijdens de koude dagen. Hoe lekker is die van je vriend? Natuurlijk wel veel te groot, maar je kunt je er ook heerlijk in verstoppen! 

 

READ NEXT:


Science says: We vallen op mannen die op onze vaders lijken

Photo credit: agarolek