Deze items kun je beter niet dragen naar een bruiloft

Het is de grote dag van een van je vriendinnen. Ze gaat ein-de-lijk trouwen. Jij hebt alleen een beetje een outfit crisis. Je weet gewoon niet wat je aan moet trekken.

En het is ook best lastig, want er worden vaak genoeg fouten gemaakt. Gelukkig gaan wij je behoeden voor deze fouten. Deze items kun je maar beter niet aantrekken naar een bruiloft.

Wit

De bruid gaat in het wit, zorg er dus ten allen tijden voor dat jij niet in het wit gekleed gaat. Alle aandacht moet natuurlijk naar de bruid gaan, en niet naar jou. Ga in plaats daarvan in een kleur die jou mooi staat. Wit is gewoon een no-go.

Kant

In de jurk van de bruid wordt vaak kant verwerkt, dus probeer dit als gast te vermijden. Kies in plaats daarvan bijvoorbeeld voor een print of ga voor een simpele look.

Te kort

Een te kort jurkje is écht een no-go op een bruiloft. Je jurkje hoort ongeveer tot je knieën te komen. Als je sexy gekleed gaat, leidt dit af van de bruid en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een maxi dress is ook een hele goede optie.

Accessoires

Ga niet helemaal uit je dak met accessoires want dit kan ook erg afleiden. Ga voor een ketting en maximaal nog één ander sieraad. Denk altijd: het gaat om de bruid en niet om mij.

Hoge hakken (als je er niet op kan lopen)

Als je niet op hoge hakken kunt lopen, kun je dit ook maar beter niet doen. Een bruiloft duurt vaak de hele dag en je voeten kunnen dan aardig pijn gaan doen. Vooral als je er ook nog op gaat dansen.. Ga in plaats daarvan voor een klein hakje of voor platte schoenen. Kies je wel voor hoge hakken? Neem dan voor het feest na de ceremonie een ander paar schoenen mee.

Deze jurkjes wil je wél dragen:
Jurkjes voor een bruiloft die je ook daarna nog kunt dragen

Brides to be, vergeet dit item niet:
Het item waar je nooit aan denkt als je gaat trouwen

Zeg ‘ja’ tegen het pak!
> Trouwen? Vergeet bruidsjurken