Deze podcast moet je echt luisteren

Een podcast is leuk om te luisteren als je bijvoorbeeld op reis bent, een achtergrondgeluid wil horen of gewoon zin hebt om te luisteren naar een goed verhaal. Mocht je nog zoekende zijn naar de leukste podcasts? Hieronder vind je onze favorieten. 

Geuze en Gorgels

In deze podcast luister je naar Monica Geuze en Kaj Gorgels die samen jouw First World Problem gaan oplossen. Ze hebben eigenlijk geen problemen meer. En dat is nu hun First World Problem. Wat doe je dan? Juist, anderen helpen. Als luisteraar kun je jouw First World Problem insturen en wie weet behandelen ze jouw probleem wel. Als luisteraar is het in ieder geval een feestje om naar te luisteren. De humor en gezelligheid spat er vanaf en zelfs als jouw dag even tegenzit zal je er vrolijk van worden.

Brokko met Kothom en Lotte

In deze podcast nemen twee tegenpolen, Thomas Brok (Kothom) en Lotte, jou mee naar de (schijn)wereld achter succesvolle online content makers. In deze podcast hoor je voor namelijk wat beiden afgelopen week hebben meegemaakt, hoe het is om jong te zijn en dat ze eigenlijk nog helemaal geen zin hebben om volwassen te worden.

Fucked Up Social Life

Janice Blok vertelt in deze podcast elke week over de ups en downs van het social media leven. Social media heeft zijn voordelen, maar kan ook zeker zijn nadelen hebben. Deze ups en downs bespreekt ze elke donderdag samen met een gast. Daarin bespreken ze de privé en online wereld van diegene. Jessie Maya, Nienke Plas en Roxanne Kwant zijn onder andere al te gast geweest. Social media heeft zijn voordelen, maar kan ook zeker zijn nadelen hebben.

Diep Man

In deze podcast gaat het super leuke koppel Nienke Stjeward-Plas en Resley Stjeward in gesprek over onderwerpen die ons allemaal aangaan. Seks, klimaat, angst, succes of vakantie, alle onderwerpen die je kan verzinnen komen aan bod. Ze praten hier over wat hun mening is over de verschillende onderwerpen en hoe ze er samen over denken. Een gezellige podcast die je zeker even moet luisteren.

Dunc & Co

Je kent hem misschien wel van TikTok, Duncan.Kan je geen genoeg van hem krijgen dan kan je deze TikTokker nu ook beluisteren via Spotify. Elke dinsdag en donderdag staat er een nieuwe podcast online. Hierin bespreekt hij letterlijk alles met een gast. Niks te gek! Al moet er soms wel wat uitgeknipt worden…