Deze sterrenbeelden hebben het meeste humor

Je kent ze wel, van die mensen die aan een stuk door sarcastische grappen maken, waardoor je eigenlijk nooit weet wanneer ze nou serieus zijn. En dat kan best weleens aan het sterrenbeeld liggen. Er zijn namelijk drie sterrenbeelden die de meeste humor hebben. Ben jij er één van?

1. Weegschaal

Het is voor veel mensen erg lastig om sarcastische opmerkingen op een grappige manier over te brengen, maar niet voor jou. Jij weet precies hoever je kan gaan en kan mensen altijd laten lachen. Vooral in ongemakkelijke situaties kan een weegschaal het ijs goed breken. Soms is het voor jou wel lastig om te bepalen wanneer je beter kan stoppen met grapjes maken. Een tip daarbij is om goed te letten op de houding van de mensen om je heen.

2. Schorpioen

Als schorpioen zijn je grappen soms net iets te grof of ongepast. Hierdoor wordt het niet door iedereen gewaardeerd en kom je soms verkeerd over bij de ander. Als de mensen om je heen wel fan zijn van een beetje donkere humor, zijn ze met jou als vriendin aan het goede adres!

3. Boogschutter

Jij bent heel goed in sfeer maken. Vooral op feesten kan jij iedereen vermaken en bezorg je mensen een avond vol tranen.. van het lachen natuurlijk! Je bent iemand die alleen maar positieve grappen maakt dat niet ten koste gaat van iemand anders. Iedereen om je heen mag jou en kan geen kwaad woord over je zeggen.

READ NEXT
Dit luchtje past bij jouw sterrenbeeld
Dit zijn de meest intelligente sterrenbeelden
Deze baan past het beste bij je volgens je sterrenbeeld

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK