Deze schoen past bij jou!

Happiness is a closet full of shoes!

Horoscopen. Je gelooft erin, of niet! Toch zeggen horoscopen veel over je en zijn er vaak wel een aantal dingen van waar. Zoals bijvoorbeeld welke schoen het beste bij jouw personality past ;-]! Wij hebben het voor je uitgezocht:

Waterman
Je bewandelt je eigen pad en het dus maakt niet uit of iets een trend is of niet. Je hoeft dus niet per se de nieuwste schoenen uit een collectie te hebben, jij bent ook tevreden met een ander mooi paar.

 

Vissen
Voordat jij je schoenen koopt wacht je eerst de mening van anderen af. Je bent geïnteresseerd in de meningen van anderen en maakt weloverwogen keuzes.

 

Ram
Je bent eigenzinnig en zit vol passie. Jij weet wat je wilt en komt dit ook na! Is jouw oog gevallen op een mooie schoen, dan ga jij die hoe dan ook kopen. Je houdt van eenvoud: op jouw schoenen zullen weinig tot geen overbodige details zitten. Less is more!

 

Stier
Jij weet wat je wilt en bent erg standvastig. Je bent niet om te kopen voor iets anders: jij wilt dat ene exemplaar schoen en géén andere! Omdat je optimaal geniet van het leven en graag complimentjes in ontvangst neemt, zul jij schoenen uitkiezen die daar helemaal op aansluiten.

 

Tweelingen
Je vindt het fijn om nieuwe dingen te ontdekken en daar veel aandacht aan te besteden. De mening van een ander doet er hierin niet toe. Je kunt uren zoet zijn met het zoeken naar het mooiste exemplaar schoenen. Het liefst een paar dat nog niemand heeft.

 

Kreeft
Je bent gedreven en gevoelig voor de energie van je omgeving. Jouw plan is dan ook om schoenen te kopen waarvan je zeker weet, dat anderen ze ook mooi vinden. Zo weet je tenminste zeker dat je goed zit.

 

Leeuw
Jij bent perfect voor de spotlights: van aandacht kun je geen genoeg krijgen! Jij ziet een schoenen aankoop als iets heel speciaals en zult niet zo snel “even” schoenen kopen. Nee, hier is al een heel proces aan vooraf gegaan!

 

Maagd
Jij bent bedachtzaam en kunt je snel laten misleiden door onbelangrijke details. Je verlangt er naar om voortdurend dingen te ontdekken, nieuwsgierig als je bent. Zo ook met schoenen! Jij wilt graag zo veel mogelijk informatie over de schoen verzamelen, voordat je de aanschaf doet. Is het wel écht leer?

 

Weegschaal
Jij bent een echte vredestichter en probeert confrontaties zoveel mogelijk te vermijden. Je bent heel ambitieus en gek op mooie kleding! Als jij schoenen koopt kijk je uiteraard naar het uiterlijk, maar ook naar praktische eigenschappen.

 

Schorpioen
Een echte verleidster, dat ben jij! Je doet er alles aan om iemand te veroveren en hebt veel pit. Je weet wat je wilt en bent zelfverzekerd. High heels zijn een echte go voor jou! Rawr..

 

Boogschutter
Jij bent erg sportief en veel buiten te vinden. Niet alleen in de natuur maar natuurlijk ook in de stad! Jij zult niet snel op high heels te spotten zijn omdat dit nou eenmaal niet altijd handig is met al dat gewandel..

 

Steenbok
Alles wat je doet, doe jij op een indrukwekkende manier én het liefst op de mooiste schoenen. Je weet dat je geen succes kunt krijgen zonder er hard voor te werken. Omdat je erg zakelijk bent ingesteld, pas jij jouw schoenen daar op aan.

READ NEXT:
Zo verwijder je stickers van je nieuwe schoenen
Key pieces voor iedere leeftijd
De perfecte heels voor iedere gelegenheid

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites