Welke schoenen trek je aan naar een bruiloft?

Heb je binnenkort een bruiloft op de planning staan? Dan ben je vast en zeker bezig met DE perfecte outfit te zoeken! Maar wat voor een schoenen trek je nou aan naar een bruiloft?

Ten eerste wil je er natuurlijk chic uitzien. Ten tweede moet je het er de hele dag (en nacht) op volhouden dus ze moeten wel een beetje comfortabel zitten. Waar moet je dan opletten bij het shoppen van schoenen?

Een bruiloft is meestal een hele dag. Ook wordt er vaak gestaan en er wordt natuurlijk gedanst. Daarom is het erg belangrijk dat de schoenen die je aantrekt naar een bruiloft comfortabel zitten. Maar omdat je er wel chic uit wilt zien, kies je toch al snel voor hakken. Maar kies dan voor hakken met een niet al te hoge hak of met een wat dikkere hak. Zo kun jij de hele dag genieten van de prachtige bruiloft!

Daarnaast zijn opengewerkte sandalen met een hak een goede uitkomst. Deze geven je namelijk net iets meer stabiliteit dan een normale pump. Ook pumps met een bandje zijn de uitkomst. Maar je kan natuurlijk ook gewoon nog een paar flatjes mee te nemen, voor tijdens het dansen.

TIP: Draag de hakken nooit voor de eerste keer. Zorg ervoor dat je de hakken al hebt ‘uitgelopen’. Zo voorkom je blaren en héél véél pijn!

Meer tips voor een bruiloft?
Wat draag je naar een bruiloft?

Wat je echt NIET moet dragen naar een bruiloft?
Deze items kun je beter niet dragen op een bruiloft