Deze schoenen zijn fashionable en zitten heerlijk!

Sneakers, wat houden we er van. Ze zitten zo lekker en zijn zo makkelijk, maar we vragen ons af hoe lang deze nog blijven. En wij willen ook wel eens een andere schoen aan. Hieronder vind je welke schoenen heerlijk zitten, maar ook super fashionable zijn!

Veterlaarsjes
De stoerste vervanger van de sneaker is toch wel het veterlaarsje. Deze stoere boots staan perfect onder een jeans en lopen ook nog eens super!

[show_shopthepost_widget id=”2083687″]

Ballet flats:
Voor de dansers onder ons: de perfecte schoen. Deze kan onder een jeans, maar ook onder een jurkje of een rokje. Wat zijn ze leuk! We zagen ze al bij Miu Miu en zijn nu overal te vinden. Komt dat even mooi uit!

[show_shopthepost_widget id=”2083688″]

Instap loafers:
De instap loafer is echt de makkelijkste schoen ooit! Je schuift je voetjes er in en weg ben je. Je hebt ze zelfs met een heerlijk vachtje er in! Als je nu nog durft te zeggen dat de sneaker comfortabeler is, weten wij het ook niet meer.

[show_shopthepost_widget id=”2083696″]

Loafers:
Naast ze instap loafer is de normale loafer ook echt een topper. Even makkelijk en geeft je outfit echt een upgrade. Style hem lief met een jurkje of stoer met een boyfriend jeans.

[show_shopthepost_widget id=”2083700″]

 

READ NEXT
Styled by Manon; Welke schoenen onder een flared jeans
Deze schoenen wil je de hele winter dragen
De knapste office shoes voor dit seizoen

PHOTO CREDITS: vloggist.fr