Deze serie op Netflix verdient naast een 8,3 op IMDb veel meer fans

Er zijn zoveel leuke series te zien op Netflix, we krijgen er geen genoeg van. In de herfst en winter maken we onze nachten vaak nog later door maar door te blijven kijken. Dit zorgt er ook voor dat we sneller bij die laatste afleveringen aankomen… En dan wil je weer een nieuwe serie kijken toch? Ben je nog op zoek naar nieuwe leuke Netflix series? Dan hebben wij dé tip voor je: de serie Atypical.

”Normal is overrated”

”Normal is overrated” is een belangrijke quote uit de film. Deze serie is zeker niet normaal en helemaal niet saai. Het is echt even iets anders dan je gewend bent en dat maakt het juist zo leuk. De serie gaat over Sam. Hij is een jongen van 18 jaar en hij is niet zoals iedereen op zijn middelbare school. Sam heeft een vorm van autisme.

Hij besluit in de serie dat de tijd is aangekomen om een vriendin te vinden. Hij gaat zijn eigen pad en besluit dat hij zelfstandig moet worden. Sam heeft een vrij onmogelijke crush. Met de hulp van zijn vrienden, familie en psychologe probeert hij socialer te worden en alle skills van daten onder de knie te krijgen om hiermee een andere vriendin te krijgen. De serie gaat over alle dingen waar Sam steeds weer mee moet dealen en over alle andere mensen in zijn omgeving die met hem moeten kunnen omgaan.

Dat wordt weer bingewatchen

Dankzij deze serie begrijp je veel beter hoe mensen met een vorm van autisme zich kunnen voelen. Dat maakt de serie extra interessant en best leerzaam! Ja echt, van deze serie kan je veel leren. Sam is echt een hartverwarmend persoon. Je smelt weg bij zijn opmerkingen en alles wat hij doet. Er zitten veel grappige scenes in de serie, die onder anderen ontstaan door zijn ontzettende voorliefde voor Antarctica. Sam vertelt hier maar al te graag over (soms iets te graag).

Wacht niet langer, bekijk de serie vandaag nog! En ben je benieuwd hoeveel tijd je al aan je ontelbare Netflix avonden (en dagen) hebt gespendeerd? Find out: bekijk dit artikel op eigen risico.

 

Meer Netflix nieuws:
De maker van La La Land komt met eigen Netflix-serie
Netflix vertelt waar seizoen 2 van 13 Reasons Why overgaat
Op deze manier krijg je toegang tot nog meer films en series! (doorlinken artikel vrijdag 21:00)

Deze essential is ook belangrijk:
De leukste pyjama’s voor je volgende Netflix marathon!