Deze series komen in 2019 op Netflix

Het nieuwe jaar beginnen we altijd goed. Op de bank, een kater van gisteren en weer een lading aan nieuwe series op Netflix. Het nieuwe jaar belooft veel goeds. Er komen nieuwe series maar ook je favoriete series komen met een nieuw seizoen. Wij hebben wat inspiratie voor je klaarstaan.

The Umbrella Academy

Op 15 februari beginnen we met een gloednieuwe serie, namelijk The Umbrella Academy. Een nieuwe aanvulling aan de Marvel-collectie. In deze serie worden er 43 kinderen geboren, terwijl hun moeder niet eens zwanger was. Ja, dat klinkt behoorlijk bizar. Zeven kinderen worden geadopteerd en getraind om de wereld te redden. Met een cast als deze (Ellen Page, Colm Feore, Mary J. Blige en Tom Hopper) vinden we deze serie nu al veelbelovend.

https://www.youtube.com/watch?v=LMeqY7ogdF8

The Rain (seizoen 2)

Een originele Netflix-serie vanuit Scandinavië. Heel veel hoeven we niet meer uit te leggen, toch? De serie is nog geen maand oud, maar het is nu al duidelijk dat er volgend jaar een tweede seizoen uitgebracht wordt. In deze serie wordt er een virus verspreid door regenval. Simone en Rasmus proberen samen als broer en zus de ramp te overleven. Spannend.

La Casa de Papel (seizoen 3)

Als je nog niet was begonnen aan deze serie, begin daar dan dit jaar nog aan. Hij is anders, spannend en een van de beste niet-Engelstalige Netflix-series. In deze serie wordt er een groep topcriminelen samengesteld om de Spaanse Koninklijke Munt te beroven. Snel kijken. Het nieuwe seizoen komt in 2019 online.

 

Locke and Key

Dit is een compleet nieuwe serie. Je kan het omschrijven als een superheldenserie, maar het is toch even wat anders dan alle standaard verhalen. De serie gaat over 3 kinderen die hun vader hebben verloren. Het gezin besluit te verhuizen naar een nieuw huis. Dit blijkt geen normaal huis te zijn, want de sleutels van het huis geven de kinderen magische krachten. Alleen de sleutels zijn erg gewild en dit zorgt nog wel eens voor problemen. De serie heeft hoge verwachtingen, dus we hopen dat deze waargemaakt worden!

Stranger Things (seizoen 3)

Dit is volgens ons toch wel de serie waar we het meest naar uitkijken. Het tweede seizoen had een open einde wat mogelijkheden gaf voor veel nieuwe wendingen in het nieuwe seizoen. Seizoen 3 speelt zich weer een jaar af na het vorige seizoen en het zal in de zomer van 2019 op Netflix verschijnen.

 

The Bridge (seizoen 4)

The Bridge (ook al Scandinavisch) is een van de beste misdaadseries. En we zijn dan ook ontzettend gelukkig dat we een nieuw seizoen voorgeschoteld krijgen in het nieuwe jaar.

 

Black Mirror (seizoen 5)

Wanneer het nieuwe seizoen van deze serie op Netflix verschijnt is nog niet bekend, maar het komt sowieso in 2019. Het leuke aan deze serie is dat je hem niet hoeft te volgen om het verhaal te snappen. Elke aflevering is weer gebaseerd op een ander thema en er is dus geen vaste verhaallijn. De meeste afleveringen zijn wel allemaal gebaseerd op de technische toekomst waar het een en ander fout kan gaan. In de realiteit is dit ook dichterbij dan je denkt, dus hierdoor is het nog spannender.

READ NEXT
Deze films en series komen in December op Netflix
Er is een nieuwe Netflix-serie van de makers van Riverdale
Met deze Netflix hack heb je beschikking tot 76,897 films!